5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslím si, že výsledek úplně neodpovídá předvedené hře, hodnotil trenér Svéradic


Branky


12. M. Boukal , 34. J. Smazal , 37. M. Boukal , 45. T. Nekola , 63. T. Nekola
17

Utkání, které mohlo dopadnout úplně jinak, kdyby se hostům dařilo vsítit úvodní branku zápasu. Jenže domácí tým se dokázal úvodnímu tlaku dobře bránit a z nabídnutých protiútoků trestal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Až hrozivě vypadá skóre prvního poločasu a o to hůř to nesli hosté, kteří přijeli do Žákavy v dobrém rozmaru. Jenže nedokázali vsítit branku a do přestávky se postupně prosadila trojice domácích hráčů. Jako první vsítil branku ve 12. minutě Matěj Boukal, na jehož branku chtěli hosté ještě odpovědět. Jenže to se nedařilo a postupně se zase otevírala vrátka v jejich obraně. Toho krátce po půl hodině hry využil Jan Smazal a krátce po něm opět Matěj Boukal. V poslední minutě prvního poločasu rozhodl o vítězi utkání Tomáš Nekola.

 

Svéradice se toto za předvedený výkon úplně nezasloužily, ale hráčům bylo jasné, že s výsledkem už nic nezmůžou. Druhá půle se v podstatě už jen dohrávala a třešničku na dortu přidal po hodině hry podruhé v zápase Tomáš Nekola, který uzavřel skóre na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán: Na začátku zápasu jsme nebyli moc ve hře, ale z jednoho protiútoku jsme dali gól a po druhém jsme se uklidnili a začali konečně hrát. Myslím, že první poločas mohl být klidně 8:3. Druhá půle se už jen dohrávala. Mám radost, že nastoupili kluci z dorostu a s přehledem to zvládli.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: Nevím jak začít... Bohužel to od nás nebylo tak špatné, jak to na první pohled vypadá. Dokonce jsem chtěl kluky ještě pět minut před koncem prvního poločasu pochválit, že i přes výsledek je to asi nejlepší poločas, který za poslední dobu odehráli. Bohužel soupeři vyšlo všechno, do čeho se v první půli opřel a naše šance byly nepotrestány. Myslím, že jsme byli domácím herně rovnocenným soupeřem i když rozdíl čtyř gólů tomu absolutně nenasvědčuje. Ve druhé půli soupeř už jen jednou skóroval a zápas se odehrával za situace, kdy obě mužstva věděla, že už je o výsledku rozhodnuto. Rozhodlo to, že my jsme se při přehrávání soupeře nedokázali prosadit a domácí prakticky ze tří brejků všechny proměnili. Věřím, že Žákava těží právě z toho, že má vysokou úspěšnost v koncovce, což my bohužel nemáme.



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - J. Tišl [-] (76. J. Winkelhöfer [-] ) , J. Aubrecht [-] (68. R. Škala [-] ) , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , T. Nekola [-] (68. T. Froněk [-] ) , O. Soukup [-] , M. Štětina [-] , M. Boukal [-] (76. O. Šimek [-] ) , S. Nekola [-] , V. Bouda [-] (46. V. Mencl [-] )

FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , L. Pícka [-] , Š. Brynda [-] (64. P. Lukeš [-] ) , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] (83. V. Větrovec [-] ) , M. Hájek [-] , M. Heimlich [-] , V. Brůha [-] , T. Nesveda [-]

ŽK: 70. T. Nesveda .
Hráči zápasu: M. Vykoupil , T. Nekola .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: SMOLA Lukáš - BRŮHA Radek, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Žiak
Tip experta: výhra domácích

Žákava na domácím hřišti nedovolí překvápko a Svéradice porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích