1:2p.
(0:0)
90. T. Pata
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté vyrovnali až v samotném závěru


Branky


14

Svéradice v minulém kole řádily v Žihli a do zápasu šly jistě před domácím publikem v lepším rozpoložení, než jak tomu bylo kdykoliv v průběhu podzimní části. Až do konce zápasu sahaly navíc po třech bodech a nakonec se musí spokojit s jedním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriózní zranění poznamenalo neproměněnou penaltu

Od počátku se nehrál příliš koukatelný fotbal, ale stovka přítomných diváků se mohla přeci jen krátce po poločase radovat za své Svéradice. Mohla... Byla nařízena penalta proti Křimicím, k jejíž rozehrávce se postavil Petr Mičkal. Za povzbuzování fanoušků a s následnou tichou odmlkou se při rozbíhání a kopnutí do míče skácel k zemi a jen těžko se dostával zpět na nohy. Míč mezitím skončil mimo bránu, fanoušci si mysleli, že se jedná o vtipnou grotesku právě z důvodu neproměnění šance, jenže Mičkal nakonec musel být pro svalové stehenní zranění předčasně střídán. To byla pro domácí jistě veliká ztráta, zejména směrem dopředu.

 

Do poločasu se již nic zajímavého nestalo a tak odcházely oba celky do kabin za stavu 0:0.

 

Další zranění, neudržené vedení a gól v samotném závěru

Druhý poločas plynule navázal na ten první, ale domácí Svéradice hrály spíše zezadu a vyčkávaly na chybu soupeře. Než ale došlo ke gólovým hodům, došlo k asi nejcitelnější ztrátě svéradického fotbalu. Zranil se brankář Michal Soukup, který musel být v 66. minutě střídán, jeho místo nahradil útočník a na zteč se z lavičky dostal Lukáš Petřík. A že by toto střídání mohlo mít nějaký klidný náboj, se téměř vzápětí ukázalo. Právě Petřík totiž čtvrt hodiny před koncem zápasu poslal svůj tým do vedení.

 

Následný zbytek zápasu byl režii hostů, kteří útočili, jak jen to šlo a do hrot vysunuli i vysokého Patu, na něhož směřovaly všechny vysoké míče. Jenže i hosté oslabili, a to početně. Po druhé žluté kartě musel pět minut před koncem opustit hrací plochu Brejcha. Na útočných choutkách Křimic to ale mělo pouze minimální význam. 

 

Domácí odkopávali, hosté nakopávali, až se z toho zrodilo srovnání. Na jeden z tečovaných míčů si naskočil zmiňovaný Tomáš Pata, který míč přizvedl nad útočníka s rukavicemi a ten byl na míč krátký. Hosté srovnali v nastaveném čase na 1:1 a chystal se penaltový rozstřel, kde domácímu mužstvu chyběla na penalty výborná opora v podobě Soukupa. 

 

Domácí neproměnili 3 ze svých 4 pokusů a druhý bod braly Křimice.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: Pocity nejsou dobré. Nejen že jsme obdrželi vyrovnávací branku v nastaveném čase, ale zranili se nám hned 3 hráči, mezi nimiž je i naše brankářská opora a legenda Michal Soukup. Uvidíme, jak dopadnou vyšetření, ale zápas bohužel nedochytal. Do brány musel náš útočník, který si vedl skvěle. Ale zpět na začátek... Křimice přijely asi ve 12 lidech, bylo vidět, že nejsou úplně v nejlepším rozpoložení. My možná se zbytečně moc velkým sebevědomím po předchozím zápase. Snažil jsem se to v hráčích tlumit, jelikož nás Křimice před půl rokem pěkně vycvičily. V prvním poločase to byl strašný fotbal od obou mužstev, jelikož byl strašný vítr a na hrbolatém hřišti se to kopalo zrovna tam, kam byl kdo otočený. Nedáme penaltu u které se nám kuriózně zraní hráč, ve druhém poločase přišlo zranění obránce a zmiňovaného brankáře... Do brány musel útočník, který mimo jiné chytil jednu z nebezpečných střel mířících do šibenice. V závěru to byl souboj týmů, kde jeden se snažil míč odkopnout kamkoliv ze hřiště a ten druhý dělal všechno pro to, aby jej dopravil do sítě. V penaltách jsme byli zoufalí a když nedáme tři ze čtyř, nemůžeme chtít další bod.




Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] (66. L. Petřík [-] ) - T. Nesveda [-] , L. Pícka [-] (83. M. Baudyš [-] ) , R. Kába [-] , Š. Brynda [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , M. Hájek [-] , D. Juhaňák [-] , V. Brůha [-] , P. Mičkal [-] (37. P. Chládek [-] )

FC Křimice
J. Moravec [-] - J. Dytrt [-] , V. Brejcha [-] , T. Pata [-] , J. Szedmák [-] , P. Grambal [-] , J. Vonášek [-] , J. Šváb [-] , L. Koutek [-] , T. Čechura [-] , O. Havlíček [-] (64. M. Košťál [-] )

ŽK: 90. D. Juhaňák - 31. J. Moravec , 50. T. Čechura , 81. V. Brejcha . ČK: 85. V. Brejcha .
Hráči zápasu: L. Petřík - T. Pata .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - BRŮHA Radek, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích