Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 10:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Svéradice si do Žihle přivezly dělostřelectvo


Branky


9. R. Kába , 14. P. Mičkal , 42. R. Kába , 49. A. Vachuška , 54. M. Hájek , 60. R. Kába , 68. R. Kába , 80. V. Brůha
13

Podle tipů našeho experta pro první jarní kolo hrálo všechno do karet domácímu celku, jenže hráči ze Svéradic se velmi dobře vyspali a posíleni o dva nováčky v kádru přivezli do daleké Žihle snad i s celým dělostřeleckým plukem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1, 2, 3, 4, 5.... průšvih

Žihle oproti minulým sezónám a také podzimu, nastoupila bez několika opor, které stály za jejími získanými body. A od samého začátku bylo jejich rozpoložení znát. Už v 9. minutě se dostal do zakončení hostující střelec Roman Kába, který poslal hosty do vedení. O pět minut později jej napodobil Petr Mičkal a i za krásného počasí se nad domácím celkem začaly stahovat mračna.

 

Do přestávky domácí statečně vzdorovaly, ale Svéradice hrály lépe, než kdy jindy. Kombinačně se jim dařilo a bylo jen otázkou času, než se znovu prosadí. Do kabin poslal svůj tým Roman Kába gólem na 0:3 a hosté tak měli důvody k úsměvu. V šatně domácího celku naopak bylo hrobové ticho.

 

Krátce po přestávce bylo 25 přítomných diváků svědky čtvrté branky do sítě Žihle, když se prosadil Aleš Vachuška. V tu chvíli z domácích hráčů padlo zbývající nadšení pro hru a byli už jen svědky ničení své svatyně.

 

Dalším, kde se prosadil, byl Marek Hájek, následovaný Romanem Kábou, který po hodině hry kompletoval hattrick a řekl si svým výkonem o místo v sestavě kola. Aby jej ještě více potvrdil, v 68. minutě sám svýšil na 0:7 svou čtvrtou brankou. Deset minut před koncem pak na konečnou "osmičku" zvýšil Václav Brůha a hosté mohli slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, hrající trenér: Bohužel jsme byli bez opor nastoupili jsme do zápasu s hodně kluky z "B" týmu. Hra byla od všech špatná, nikdo nepředvedl ani svůj standardní výkon, nečekal jsem toto ani v nejhorším snu. Neměli jsme v podstatě žádnou šanci. Soupeř nás předčil fotbalově, herně, přístupem, vším. Doufám, že takový výkon už nezopakujeme.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: Jeli jsme do Žihle v dobrém složení, navíc máme dvě nové posily. Na každém postu jsme tedy měli kvalitního hráče, sešlo se to a dokonce jsem měl i na lavičce jednoho na střídání, což jak víte nebývá zvykem při dalekém výjezdu. Takže když se sejdou hráči, jde to i na té umělce. Roman Kába zase exceloval v útoku, když nastřílel 4 branky. Soupeři toho asi hodně odešlo, nicméně se s námi snažili běhat a to nejsme bůh ví jak naběhané mužstvo. Ale jak dostali na začátku druhého poločasu čtvrtý gól tak věděli, že je hotovo... Určitě je to pro nás morální vzpruha pro začátek jara.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
D. Rajninec [-] - J. Masopust [-] , D. Kunt [-] (56. J. Brož [-] ) , V. Fink [-] (70. L. Meiner [-] ) , J. Fidler [-] (62. F. Hořejší [-] ) , R. Otcovský [-] , O. Čapek [-] , F. Půta [-] , J. Hána [-] (62. P. Malý [-] ) , J. Kubíček [-] , L. Rázek [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - L. Pícka [-] , R. Kába [-] , Š. Brynda [-] (64. T. Nesveda [-] ) , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , A. Vachuška [-] , M. Hájek [-] , D. Juhaňák [-] , V. Brůha [-] , P. Mičkal [-]

ŽK: 31. J. Masopust - 33. D. Juhaňák , 90. A. Vachuška .
Hráči zápasu: M. Hájek , Š. Brynda , R. Kába .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: REIPRICH Václav - BUCHTELÍK Lukáš, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Žihle vs. Svéradice, můj tip 3:1. Řekl bych, že Žihle je jeden z týmů, kde hrozně záleží jak se sejdou. Věřím, že po zimní pauze by mohli být v rámci možností komplet. Navíc dalším faktorem je umělka, dopolední čas výkopu a pro hosty celkem kus cesty. Vše hovoří pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích