FOTO: Ostuda pro Husinec. Poslední Stachy mu nasázely šest branek


Branky


7. M. Rypl , 19. D. Pek , 35. M. Rypl , 39. L. Hovorka , 62. F. Švarc , 64. M. Rypl
18

Slavoj Husinec hostil v předposledním kole B třídy jihočeského kraje poslední celek tabulky Sokol Stachy. Ve skupině B je již rozhodnuto a podle tabulkového předpokladu to mělo být jasně pro domácí, jenže tabulka míní a realita mění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

  V Husinci u Blanice se sešla návštěva třicítky věrných, mezi kterými nechyběl Pavel Babka, který je v kraji znám jako bývalý vynikajícÍ fotbalista a ikona fotbalu na Prachaticku.

 

 

 Domácí nastoupili k zápasu, jako že se nemůže nic stát a ono se stalo. Hosté pojali zápas jako dobrou rozlučku s B třídou, kterou vybojovali, před třiceti lety a byli na okrese Prachatice až do současných dnů jediným celkem, který z ní nikdy nespadl, až nyní po třech desítkách let. Hráli bez zábran kombinačně perfektně. Ladislav Heindreich řídil tým za stoperského postu a hoši před ním chtěli hrát a bylo to znát.  Již v 7. minutě posílá Rypl hosty do vedení a ti začínají přebírat otěže hry na své kopačky. Domácí působí ležérně a bez zájmu a neprobere je ani druhý gól hostů, který v 19. minutě vsítil Pek.  Hoši z Králováckého kraje dělali Karlu Klostermannovi radost a do konce prvního poločasu přidali ještě Ryplem a Hovorkou další branky. Po poločase 0: 4, to nečekal žádný skalní příznivec domácích.

 

Druhý poločas

Druhý poločas se hrál na pohodu. Za úmorného vedra to bylo o tom zápas dohrát. Hosté hráli v pohodě, kontrolovali hru i míč a domácí tentokrát byli týmem, který takhle neznám. Úplně odevzdaní a nechali to již osudu. Staští ubrali, ale i přes tento vývoj přidali ještě dvě branky v rozmezí dvou minut mezi 62. a 64. minutou Švarcem a Ryplem, který závěrečným gólem oslavil hattrick. Hlavní rozhodčí Filip Muzika neměl s kolegy na asistenci, kterými byli Talíř Milan, Bartůněk Pavel s utkáním žádnou těžkou práci a vše zvládli v pohodě. Nedělní dopoledne se  domácím nepovedlo a hosté si za odměnu po dobrém výkonu odváží do kraje Karla Klostermanna a Emila Kintzla po zásluze tři body.

 

 

AUTOR: Ladislav Beran



Počet diváků: 40. Rozhodčí: MUZIKA Filip - TALÍŘ Milan, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 6. 2022 15:21
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích