1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov čeká krušné jaro, Lišany se mohou radovat


Branky


9

Velmi oslabený celek řevničovské Sparty přivítal na svém hřišti Lišany. Hostující celek nemá za sebou dobrou přípravu, ale už v minulosti ukázal, že špatné výsledky v přípravě = úspěšný vstup do soutěže. Nejinak tomu bylo nyní v Lícha aréně. Domácí pocítili citelné oslabení hned několika hráčů a ve své aréně padli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Feher zavelel k vítězství

Začátek zápasu patřil hostujícímu celku, který se po pár minutách dostal do vedení. Výkop lišanského brankáře mířil na Haiflera, který míč dostal na Mutinského. Ten posunul kulatý nesmysl na Fehera a ten mířil přesně - 0:1. Hosté chtěli přidat další branku, ale před svatyní Peterky jim chybělo štěstí nebo přesnější zakončení. Řevničov se snažil dostat do zápasu, ale co nevyřešila obrana, to zastal jistý Z. Řepka. První poločas tak skončil za jednogólového vedení hostí.

Penaltový expert na scéně

Řevničov se hledal a do druhého poločasu vstoupil lépe. Fujera rozběhával lišanské zadáky a pro svůj tým vybojoval hned několik zajímavých standardek. Z těch ale Sparta nic nevytěžila. Domácí hráče to nemuselo mrzet, protože v 50. minutě napřáhl ze střední vzdálenosti Husák a vsítil krásnou branku - 1:1. Po hodině hry ale řevničovské nadšeni opadlo, když vedení na stranu hostí vrátil Roušavý, jehož hlavičku Peterka nedokázal vytěsnit - 1:2.

 

V 70. minutě přišel na hřiště Žalud a o pár minut později ukázal, že z přímých kopů bude pro soupeře velkým nebezpečím - 1:3. Závěrečná čtvrt hodina byla pro řevničovské hráče klíčová, neboť čas plynul a skóre se neměnilo. Šanci domácím dal trochu nešťastným nedovoleným zákrokem Roušavý, po jehož provinění sudí Svoboda ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil autor první branky Husák. Proti němu ale stál penaltový expert a vzájemný souboj s řevničovským hráčem vyhrál!

 

Z. Řepka svůj tým podržel a řevničovské naděje na bodový zisk šly rapidně dolů. V závěru domácí zahrozili po závaru, ale lišanský brankář zamknul svou branku a další gól za svá záda nepustil. Lišany dotáhly zápas do vítězného konce a v kabině řevničovské Sparty bylo jistě o čem mluvit. Domácí celek čeká velmi těžké jaro...



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Do jarní části jsme vstoupili v ohromně oslabené sestavě, a tak to bude celé jaro. Odchod Trejbala, Filipa a Lukáše Skoupého, k tomu dlouhodobé zranění kapitána Pedála, to se prostě musí projevit. Všechno to jsou hráči ze základní sestavy. Jarní část bude velký boj. Do utkání jsme vstoupili vlažně, hledali jsme se a na hřišti se s několika mladými kluky viděli poprvé. Po čtvrt hodině hry se hra srovnala a druhý poločas se hrálo převážně na polovině soupeře, z čehož vyústil i vyrovnávací gól Jakuba Husáka. Poté jsme dostali dosti nešťastný gól, neproměnili jsme penaltu a Lišany si zaslouženě odvezly tři body. Tým bojoval jeden za druhého, chtěl bych všechny pochválit.

SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Před zápasem jsme měli smíšené pocity. Výsledkově se nám v přípravě nedařilo a doufali jsme, že zvládneme první soutěžní zápas. Bohužel v sobotu ráno nám vypadli tři hráči, jedním z nich byly plíce lišanské zálohy v podobě Medřického. V základní sestavě tak museli nastoupit tři hráči se zraněním či nachlazením. Naštěstí jsme soupeře až na vyjímky do žádných velkých šancí nepustili a sami dokázali vstřelit tři branky. Využívali jsme útočníky v soubojích po dlouhých nákopech, protože kombinace po zemi po zimě nebyla úplně jednoduchá pro oba týmy. Byl to pro nás zápas o šest bodů a jsme rádi, že jsme dokázali urvat vítězství. Doufejme, že se nám podaří stejný výsledek i příští týden doma s Městečkem.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - L. Vait [-] , J. Murčo [-] , M. Tóth [-] , M. Kočí [-] - J. Husák [-] , J. Fujera [-] (88. P. Kohout [-] ) , M. Beneš [-] - V. Kapr [-] , J. Sedlák [-] (80. J. Urbanovič [-] ) - D. Černý [-] (46. T. Bohatý [-] )

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] (70. R. Žalud [-] ) , J. Hildebrand [-] , V. Hamouz [-] , V. Mutinský [-] , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] , T. Hrbek [-] , L. Řepka [-] , J. Feher [-] (88. P. Ledvinka [-] )

ŽK: 80. M. Kočí - 83. J. Hildebrand .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: SVOBODA David - BLOKEŠ Ondřej, ŠKVRNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Adam Trejbal se vrátil do Lubné, Mšec by ráda přivedla Lukáše a Filipa Skoupého, což jsou případně tři hráči ze základní sestavy Řevničova. Myslím si, že domácí dovede k výhře Honza Fujera.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích