Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek svou nedisciplinovaností prohrál zápas


20

Václav "Kapr" Ryba před 23 lety v Mochtíně jako mladík chytal, a tak se před domácím publikem chtěl ukázat, že ze zdejší školy nic nezapomněl. To se mu velmi dařilo, ovšem domácí hráči nakonec využili dlouhé přesilovky a nakonec vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš - dostaneš

Hostům vyšel začátek utkání a to bylo pro vývoj 1. poločasu hodně důležité. První gólovku měl již ve 3. minutě domácí Šafránek, ale golman Svatoboru Vašek Ryba ho vychytal. Vzápětí se hostům podařilo naplnit pravidlo nedáš - dostaneš, v 5. minutě po rohovém kopu zblízka zakončuje kapitán hostů Antonín Štěpán.

 

Mochtín se pak snažil o vyrovnání a i když se mu herně vůbec nedařilo, tak si vypracoval řadu vyložených brankových šancí, které však v gól nedokázal proměnit. V brance hostů doslova čaroval gólman Ryba, který chytil v 1. poločase minimálně 4 jisté góly, kapituloval až ve 45. minutě. To se přesně do šibenice z otočky trefil Jaromír Osvald a srovnal na 1:1. To již Hrádek hrál minutu bez Jiřího Kutila, který se nechal hloupě vyloučit a citelně poškodil svůj tým.

 

Povedená přesilovka

Po přestávce měl Mochtín již jasně navrch, byla otázka času, kdy přijdou další branky v síti soupeře. A ty brzo přišly. V 52. minutě posílá Vilda Pretzelmayer svým gólem na 2:1 Mochtín do vedení a o tři minuty později to je již 3:1.  Autorem gólu, který mochtínský celek označil "gól roku", je Jiří Čeleda, který parádní dělovkou ze 30 metrů z přímého kopu trefuje pravou šibenici hrádecké brány.

 

Domácí tým pak měl i další šance na navýšení skore, ale "Kapr" držel svými skvělými zákroky svůj tým v naději. A ta přišla v 68. minutě, kdy opět kapitán hostů Antonín Štěpán z ojedinělé akce střílí branku na 3:2. Kontaktní gól hosty vyburcoval ke zvýšené aktivitě a snaze o vyrovnání. Zbytek utkání byl hodně dramatický.

 

Mochtín spálil další 3 tutovky a od 82. minuty hraje soupeř již jen v devíti lidech, a to bez dalšího vyloučeného hráče. Tentokráte obdržel červenou kartu Jakub Pojar za brutální zákrok. Pět minut před koncem mohl dát pojišťovací gol domácí kanonýr Žiak, ale z blízka trefuje jen tyč hostující brány. Skóre se nezměnilo ani v nastaveném čase, i když hosté v něm měli jednu šanci na vyrovnání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda klubu: Hrádek přijel k derby do Mochtína bez svého kanonýra Kočího, v sestavě našeho mužstva tentokráte citelně chyběl kapitán Jakub Bejvl. Mochtín byl favoritem a svoji roli nakonec naplnil. Vyhrál 3:2, ale bylo to hodně upracované vítězství.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: (Přetlumočené info z klubu)... V utkání jsme rychle vedli, ale před přestávkou se nechal po zbytečném strčení do hráče vyloučit Kutil a následně jsme dostali krásného šatňáka. I když Kaprovi zápas sedl, chytil toho spoustu, na toto dosáhnout nedokázal. Ve druhé půli jsme chvíli po přestávce dvakrát inkasovali. I když jsme se hodně snažili, vsítili jsme pouze jednu branku, ale na další to nestačilo, zejména proto, že jsme opět doplatili na další nedisciplinovanost Pojara, který nesmyslně fauloval. Nebýt obou vyloučení, věřím, že bychom nějaký bod v Mochtíně vybojovali.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Osvald [-] , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , T. Velek [-] , J. Čeleda [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Žiak [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - D. Kojzar [-] , A. Štěpán [-] , J. Pojar [-] , J. Kutil [-] , S. Ryba [-] , M. Kolář [-] , L. Šoural [-] , J. Sekyra [-] , P. Slopovský [-] , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 79. J. Žiak , 82. P. Švátora , 90. T. Velek - 39. P. Slopovský , 54. A. Štěpán . ČK: 45. J. Kutil , 82. J. Pojar .
Hráči zápasu: J. Osvald .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Kulhánek Milan - PETRŽELKOVÁ Kateřina, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Hrádek uspěl se Svéradicemi doma. Mochtín prohrál v Rokycanech. Znám obě mužstva a podle mého se v Mochtíne budou slavit 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích