Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov ve druhém poločase zabral


20

Zajímavou osmigólovou přestřelku mohli vidět diváci ve Sveradicích mezi domácím celkem a hosty z Kaznějova. Co k utkání řekli trenéři obou celků?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: Úvod zápasu patřil nám a dařilo se nám i skórovat. Soupeř ale hrál velmi dobře při rychlém přechodu do útoku, což nám dělalo velký problém a nakonec průběh zápasu otočil na svou stranu. Ještě o poločase jsme si mysleli, že bychom mohli hru překlopit opět na naší stranu, ale to se nepodařilo. Sice jsme dali 3 branky, ale dozadu to od nás nebylo nejlepší, což hosté dokázali potrestat.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Opět jsme po dlouhé cestě autobusem zaspali úvod utkání. V první čtvrt hodině byli domácí lepším týmem a byli daleko nebezpečnější. Také vstřelili úvodní branku, když využili rychlý brejk po naší nevyužité šanci, který zakončili dokonale. Od 15. minuty jsme konečně začali hrát a domácí jsme přehrávali. Po rychlé křídelní akci jsme Vašíčkem vyrovnali a o chvíli později jsme dobře zakombinovali na útočné polovině a přesně se trefil Pojer. V té chvíli jsme domácí k ničemu nepouštěli, ale 2 minuty před přestávkou jsme vyrobili zbytečný faul a Svéradice po standardce hlavou srovnaly. Do druhé půle jsme vstoupili dobře a aktivita byla jednoznačně na naší straně. Naše zlepšená hra se projevila i v koncovce, kdy se nejprve po pěkné individuální akci trefil Jakub Vondráček, aby ho po chvíli napodobil i jeho bratr Jan. Ten vstřelil i 5. branku po pěkné rychlé akci. Zápas se zdál být rozhodnutý, ale díky naší nepozornosti jsme soupeři dovolili snížit. Naštěstí jsme už další chyby nevyrobili a utkání jsme dovedli do vítězného konce. Dnešní výhra je naprosto zasloužená neboť kromě prvních 15 minut jsme byli jasně lepším týmem a domácí jsme přehráli jak fotbalově, tak pohybově.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , A. Vachuška [-] , M. Hájek [-] , V. Beránek [-] , V. Brůha [-] , T. Nesveda [-] , L. Jíra [-] , P. Mičkal [-]

FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Polívka [-] (46. A. Náhlovský [-] ) , V. Vašíček [-] , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] (64. J. Beránek [-] ) , M. Tichý [-] , J. Kiss [-] (27. V. Višnovský [-] ) , J. Valenta [-] , D. Pojer [-] , M. Vondráček [-] (82. . Mudra [-] )

ŽK: 29. J. Kopač , 71. J. Beránek .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - PETRŽELKA František, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: remíza

Za mě jednoznačně remízový zápas. Svéradice vyhrávaly, ale pak narazily, když prohrály v Hrádku. Kaznějov je bojovný tým, který je dopředu nebezpečný. Očekávám remízu. Druhý bod urvou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů