3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Praporek připravil Svéradice o body, i v deseti byly lepším týmem


Branky


3. T. Pekník , 32. R. Kába (vl.) , 54. T. Krejčí - 24. P. Mičkal , 44. P. Mičkal
18

Kušutka na tom byla se Svéradicemi před utkáním bodově na stejno a vyrovnaně to vypadlo i na hřišti. Určitý druh štěstí se naklonil více na stranu domácího celku a to i přesto, že hosté i v deseti lidech byli na hřišti lepším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Domácí začali aktivněji a úvodní nápor velmi brzy přetavili v první gól zápasu. Po levé straně Krejčí sprintem překonal svéradické obránce a poslal střílený centr do vápna. Gólman Soukup jej sice vyrazil, ale pouze k nohám Tomáše Pekníka, který ho pohotově uklidil za brankovou čáru. Košutka se sice dál snažila tlačit na pilu, ale hra se postupem času začala vyrovnávat. V 10. minutě mohl navýšit vedení Triner, ale v dobré situaci nezamířil přesně mezi tři tyče.

 

Hosté hrozili především ze standardních situací a jednu takovou využili ve 24. minutě, kdy se po dlouhém autu dostal k odraženému balonu Petr Mičkal a z bezprostřední blízkosti neměl problém vyrovnat skóre - 1:1. Za 5 minut mohli jít domácí opět do vedení, Liška totiž nádhernou ulicí našel na penaltě volného Trinera, ten se ale své šance tváří v tvář gólmanovi zalekl a zbrkle zakončil doprostřed brány.

 

Skóre se tak opět měnilo až v minutě dvaatřicáté, kdy Kalaš zatáhl balon po pravém křídle a prudkou nahrávkou hledal úplně volného Pekníka, který by uklízel do prázdné brány, vracející se Roman Kába tomu chtěl zabránit, ale míč do brány ztečoval sám - 2:1. Poněkud divoký zápas pokračoval dál a vyvrcholil klasickým "šatňákem". Nenápadný centr do vápna ze standardní situace se po sérii odrazů dostal opět k Petru Mičkalovi, který ten den měl snad na noze magnet a bylo vyrovnáno 2:2.

Praporek připravil hosty o body

V druhé půli si vzali opět vedení na svojí stranu košutečtí, když se po brejkové situaci dostal k balonu Tomáš Pekník a ač sám kanonýr, rozhodl se balon předložit do pozice ještě lépe postavenému Tomášovi Krejčímu, který se nemýlil.

 

Po vedoucím gólu domácí Košutka úplně přestala hrát a otěže převzali hosté. Vyrovnat mohl Kába, který míč dokonce dostal za záda Frýdla, ale gól nebyl uznán kvůli zvednutému praporku pomezního. V 66. minutě se do brejku dostal Triner, který v souboji jeden na jednoho oklamal Heimlicha a šel sám na bránu, ten zatáhl za záchranou brzdu a viděl červenou kartu.

 

Hostům to však vůbec nevadilo a dál byli lepším týmem i v deseti lidech. Další gól mohl přidat opět Kába, který po rohovém kopu na zadní tyči snad jen o milimetry minul balon. Už o pět minut později krásně vystřelil svéradický hráč na zadní tyč, ale o kousíček minul. Košutka si vůbec nevěděla poradit s početní převahou a zuby nehty bránila hubený výsledek. V nastaveném čase pak infarktový zápas podtrhl další únik Káby, který přeloboval Frýdla, ale ani tentokrát nebyl gól uznán, kvůli zvednutému praporku, a tak všechny tři body zůstali na Košutce.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Hráli jsme dobře tak prvních 10 minut, no ať nežeru, tak možná patnáct. Pak jsme si asi mysleli, že si soupeř dá sám pět gólů, po zápase nám vytře šatny, objedná pár piv a zaplatí klubový příspěvky. Takhle nějak hra vypadala. Na hřišti jsme čekali, jak to vlastně dopadne. Kdo někdy hrál fotbal, tak to asi zná, někdy hrajete dobře a nemáte ani bod a někdy hrajete jak Amfora s Karlem Šípem v útoku a máte body tři. My jsme byli tentokrát ten druhý případ. V závěru už to bylo hodně divoké především kvůli neuznaným gólům hostů po ofsajdech. Svéradické kluky chápu, myslím, že každý tým by v takové situaci utrousil ostřejší slůvko. Avšak ke konkrétním situacím se vyjadřovat nechci, jednak to ze hřiště ani objektivně posoudit nemohu a navíc jsem si zkusil mávat párkrát v přáteláku a měl jsem pocit, že by to líp zvládnul i mluvící papoušek s kilem soli ve vočích...

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: Hodnocení bych rád rozdělil na téma předvedená hra a na téma konečný výsledek. Od nás to byl nejlépe předvedený výkon na hřištích soupeře za celé měsíce, ne-li let. Ale s výsledkem nejsem spokojen, protože jsme dle mého názoru vsítili dva naprosto regulérní góly, které nám nebyly uznány, a to vždy až po odpískání gólu, kdy postranní rozhodčí z toho udělal ofsajd. Nicméně od začátku jsme byli soupeři vyrovnaným soupeřem a naopak po vyloučení Heimlicha, který musel sáhnout na záchrannou brzdu, jsme byli lepším týmem na hřišti i v deseti lidech. Vytvořili jsme si spoustu rohů, standardek, ale nepodařilo se nám vsítit dle sudích regulérní gól. Z konečného výsledku jsem tedy hodně zklamaný.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] (72. M. Pitule [-] ) , T. Krejčí [-] (86. V. Kučera [-] ) , M. Hejnal [-] , M. Primas [-] , K. Liška [-] (82. J. Chabr [-] ) , D. Triner [-] (82. M. Kadlec [-] ) , D. Král [-] , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , J. Kalaš [-]

FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , E. Bouše [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , M. Hájek [-] , M. Heimlich [-] , T. Nesveda [-] , V. Brůha [-] , L. Jíra [-] (86. O. Šustr [-] ) , P. Mičkal [-]

ŽK: 70. M. Primas - 58. P. Mičkal , 91. S. Makovec . ČK: 66. M. Heimlich .
Hráči zápasu: T. Pekník - P. Mičkal .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Ruda Daniel - FRGAL Lukáš, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Karel Mareš
Tip experta: výhra domácích

Košutka v Hrádku ukázala, že má kvalitní tým. Svéradice bodují především v domácím prostředí. Proto věřím více Košutce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích