1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín si ze Sušice odvezl všechny body


Branky


36. P. Vinický - 52. T. Velek , 61. T. Velek
10

Jedno z mnoha "klatovských derby", která v 1.A třídě proběhnou, byl souboj mezi Sušicí a Mochtínem. Utkání, které v naší tipovací soutěži viděli tipéři spíše na výhru Sušice, zvládli ve druhé půli hosté otočit a uzmout všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušice šla do kabin šťastnější

Po celou dobu tohoto okresního derby pršelo, přesto se přišlo podívat na 120 diváků. Ti viděli v 1. poločase vyrovnaný souboj s mírnou převahou domácího týmu, ale bez větších šancí na obou stranách. Přesto šla Sušice do vedení. Po rozehraném volném přímém kopu se ve 36. minutě dostává k zakončení domácí zkušený Pavel Vinický a chytrým obloučkem překonává mochtínského brankáře.

 

Mochtínský obrat zařídil Velek

Do druhého poločasu, ale vstoupil Mochtín o hodně aktivněji. Plných 20 minut byl lepším týmem, svoji převahu vyjádřil navíc dvěma góly, kterými otočil výsledek ve svůj prospěch.

 

Nejdříve v 52. minutě srovnává povedenou střelou z poza vápna na 1:1 Tomáš Velek. Stejný hráč pak v 61. minutě upravuje na 1:2 po brejkové akci. Tu založil Gajdušek, na jejím konci byl Smolík, který přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Velka, který do prázdné branky pposlal Mochtín do vedení. Domácí trenér Hrubec na nepříznivý vývoj reagoval hned trojím střídáním a Sušice znovu ožila. Snahu o vyrovnání však precizní defenzívou Mochtín nepovoluje a ze hřiště TJ Sušice si odvezl všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mochtín
Zbyněk Smolík, hráč: První polovina utkání se odehrávala spíše od vápna k vápnu. Domácí nás do ničeho velkého nepustili. Až na pár brejků, které jsme díky naší nepřesnosti nedovedli do gólu a ani ke střele na branku. Naopak domácí hned svoji první a jedinou velkou šanci využili, když po rychle rozehrané standardce a naši nepozornosti skóroval Vinický. Do druhé půle už jsme nastoupili s větším důrazem a napadáním soupeře, což se vyplatilo a díky tomu se nám povedlo vstřelit dvě hezké branky. Další jsme mohli přidat, ale zase nám chyběla finální přihrávka. Konec utkání už se Sušice snažila posílat míče spíše do vápna, ale kromě jednoho závaru nic nebezpečného neměla. Co si pamatuji, tak jsem v Sušici za muže nikdy nevyhrál a o to cennější tyhle 3 body pro nás jsou.



Sestavy


TJ Sušice
T. Mařík [-] - L. Kodýdek [-] , P. Vinický [-] , M. Kramár [-] (63. Š. Tuček [-] ) , A. Pivetz [-] , Š. Krůs [-] , T. Klíma [-] , J. Kysilka [-] (78. D. Kubín [-] ) , P. Hubáček [-] (63. J. Kadlec [-] ) , P. Pechek [-] , M. Budil [-] (9. T. Marek [-] )

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - Z. Smolík [-] , Z. Plánička [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] (84. J. Osvald [-] ) , T. Velek [-] , J. Čeleda [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

Hráči zápasu: V. Pretzelmayer , T. Velek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - BÍNA Roman, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jakub Veselý
Tip experta: výhra domácích

Tady si opravdu nejsem jist, ale trošku se přikláním na stranu domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů