Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 10:15

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice si zahrály tenis s rezervou Mýta


Branky


15

Mýtská rezerva dostala v předchozím kole velkou sprchu v domácím utkání s Petřínským béčkem. Po výletu na sever plzeňska jsou ale mýtští stále bez bodů a o dalších 6 branek na manku bohatší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek za poločas

Domácí se od prvních minut do svého soupeře obuli. Už v 7. minutě zasadil první úder Jan Lavička, který využil rychlého protiútoku. Další branku zasadil o tři minuty později Martin Řenč a když se ve 20. minutě trefil i kapitán Jakub Vlk, bylo prakticky po zápase.

 

Domácí hráli takticky velmi dobře. Pokrývali volné hráče, včas se přemisťovali a díky preziním rychlým nahrávkám dopředu nadále ohrožovali branku. Tři minuty před přestávkou se podruhé v zápase prosadil rychlonohý Lavička. Nakonec dokázali branku vsítit i hosté. Za ně střílel přesně Jan Melka, který tak do druhé půle vykřesal naději na lepší výsledek.

 

Tenisový výsledek

Lepšího výsledku se však hosté z Mýta nedočkali. V průběhu druhého dějství přesně zamířili ještě Martin Pánek David Sládek, kteří stanovili konečný výsledek zápasu na 6:1 a skvadra kolem mýtského Petra Bejčka se musela potřetí potupně sbalit a odjet domů s nepořízenou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč domácích: Mýto bylo hodně slabé v obraně, nechytali se na dlouhé balóny za obranu a když jsme toho dvakrát využili, zvolili jsme tuto taktiku po celý zápas. Obrana se tomu nepřizpůsobila, takže pro nás to byla nesmírná výhoda. Jinak střed pole byl celkem vyrovnaný. Poslední zápasy se nám celkem daří.

TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér hostů: Musím říct, že jsme hráli se soupeřem celkem vyrovnanou hru, zejména ve středu hry. Ale bohužel nejsme střelecky produktivní. Skóre narůstá zejména našimi hloupými chybami a přístupem hráčů. Musíme si na to sednout a vyjasnit si, kde děláme chyby a z toho se poučit. Ze strany Kralovic to byl velmi zkušený výkon. Věděli co chtějí hrát a to se jim dařilo. Jen mě mrzí, že jsme dostali 6 stejných branek a třeba už po druhé jsme se tomu zbytku nevyvarovali.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - L. Sládek [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-] - P. Koča [-] (61. D. Sládek [-] ) , P. Gažák [-] (53. M. Pánek [-] ) , O. Berbr [-] (70. D. Běláč [-] ) , M. Kůsa [-] , M. Bulín [-] , M. Řenč [-] , O. Hurt [-]

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] (70. D. Anténe [-] ) - M. Melka [-] , T. Vonášek [-] (70. A. Páník [-] ) , F. Sůva [-] (53. Š. Končal [-] ) , M. Lupáč [-] - J. Melka [-] , P. Zbuzek [-] (60. O. Mašek [-] ) , P. Bejček [-] , S. Mackovič [-] - T. Hatina [-] (46. M. Pfeifer [-] ) , M. Švejda [-]

Hráči zápasu: J. Lavička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHNEIDER Josef, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jaroslav Šafár
Tip experta: výhra domácích

Tady se očekává výhra domácích. Nezkušenost borců z Mýta na to opět doplatí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích