2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj se v Klatovech porazil sám


Branky


0

Utkání rozhodl již moment z 5. minuty, kdy po Chirinciucově dalekonosné ráně zaváhal hostující gólman Trnka a poslal Klatovy do vedení. I když Slavoj zvýšil aktivitu ve druhém poločase, gólové radosti se nedočkal. Naopak tři body pro Klatovy potvrdil kanonýr Říský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fatální Trnkova hrubka

Domácí začali aktivně a i na nekvalitním terénu se snažili o kombinační hru. První branka padla již v 5. minutě, Denis Chirinciuc vypálil ze třiceti metrů, jeho střela šla doprostřed branky, ale hostující brankář Trnka po fatální hrubce propustil balón za svá záda. Klatovští dále posílali centry ze stran do vápna, ale většinou nikdo nezakončil. V 17. minutě se do prvního náznaku šance hostů dostal Klivanda, Rojíka v bráně Klatov však příliš nevystrašil. I díky již zmiňovanému terénu se nehrálo pohledné utkání a diváci viděli mnoho osobních soubojů. Vyrovnání měl na kopačce Klivanda, ale jeho střela z otočky dvě minuty před odchodem do kabin se mezi tři tyče nevešla. 

Aktivní nástup Krumlova ukončil Říský

Druhý poločas převzali aktivitu krumlovští a domácí fotbalisté si dlouho koledovali o vyrovnání. Jenže ve správný moment, konkrétně v 67. minutě, udeřil po zaváhání hostující obrany kanonýr David Říský a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Obrázek druhého poločasu se však nezměnil. Aktivní Krumlov se snažil snížit, ale Rojíka nepřekonal. Poslední desetiminutovka patřila opět domácím. Na rozdíl tří branek mohl zvýšit Lukeš, György nebo Říský. Nikdo z nich ale branku nedal a tak skóre zápasu zůstalo 2:0.

(zdroj: http://www.fotbal-klatovy.cz/)

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: "Zápas na těžkém terénu nenabídl moc krásy pro oko diváka, ale jsem rád, že jsme ho zvládli tříbodově, potvrdili body z Doubravky a poskočili zase o stupínek výš. I když druhou půli jsme si koledovali o branku a hráli moc alibisticky, což by se nám mohlo v dalších zápasech krutě vymstít. Za hráče utkání bych označil Davida Říského. Celý zápas bojoval s hostující defenzivou a vyhrál mnoho osobních soubojů. Navíc přidal pojišťující gól."




Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , M. Janda [-] , M. Mészáros [-] , D. Žáček [-] - D. Chirinciuc [-] , D. Pavlovič [-] (88. Z. Cibulka [-] ) , P. Kotrba [-] (60. M. Wágner [-] ) , O. Kadlec [-] (62. T. György [-] ) - D. Říský [-] (89. D. Dolanský [-] ) , K. Krejčí [-] (81. L. Krásný [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - J. Kabele [-] , M. Dudák [-] , M. Svoboda [-] , M. Kroupa [-] - F. Persán [-] (67. M. Špát [-] ) , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , R. Žilenko [-] (80. M. Rytíř [-] ) - M. Klivanda [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 30. P. Kotrba , 38. K. Krejčí , 79. M. Lukeš - 13. M. Svoboda , 45. M. Klivanda , 56. V. Beránek .
Hráči zápasu: D. Říský .
Místo: tráva. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Šlapák František - Štrincl Pavel, Simbartl Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.