Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2021 18:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřínská rezerva navýšila náskok na čele tabulky


Branky


16

Naplnilo se to, co asi každý před utkáním předpokládal. Petřín si na umělce proti Svéradicím zastřílel a díky následnému zaváhání Žákavé odskočil na prvním místě už o sedm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól v Česku

Zápas začal mohutným tlakem domácího celku, který vyvrcholil v 10. minutě první brankou utkání. A pro střelce to byla zároveň první branka nejen v dresu Petřína, ale v dresu jakéhokoliv celku v České republice. Yuriy Skalozubov, jako kazašský hráč, nastoupil v Česku teprve do svého třetího soutěžního utkání, takže pro tohoto hráče to byla sláva mnohonásobná.

 

Další branka následovala záhy, když se trefil kapitán Petr Škarda a bylo to už 2:0. Hosté, kteří se většinu zápasu spíše bránili, nechtěli jen branky dostávat. Čas od času vystrčili růžky a ve 27. minutě to mělo svůj úspěch. Po dlouhém autu se na zadní tyči objevil nehlídaný Marek Hájek, který snížil na rozdíl jedné branky. Domácí celek to ale nijak nerozhodilo. Do poločasu vsítil jednu branku Jakub Krystl a domácí šli do šaten spokojenější.

 

Hosté neměli nárok

Ač se svéradičtí snažili se soupeřem z Plzně bojovat, v tomto utkání neměli šanci. Po úvodní čtvrthodince, kdy defenzíva hostů držela, následovala desetiminutovka, která o všem rozhodla. V 61. minutě propálil Soukupa Lukáš Kotěšovec, pět minut na to vsítil druhou branku v utkání Jakub Krystl a v 70. minutě uzavřel skóre zápasu Petr Jílek na 6:1. 

 

Hosté se v závěru nemohli ani opřít o střídání, jelikož tradičně do venkovního utkání vyjeli pouze s koučem na lavičce, a tak hráči, kterým docházely síly, byli nuceni občas sáhnout za hranu pravidel. Zbytek zápasu se dohrával, ze strany Petřína v pohodovějším tempu a další branky už nikdo nepřidal.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Byli jsme sice asi jasně lepší, ale soupeř nehrál nijak hrozně. Utkání odehrál se ctí. My jsme hráli dobře, soupeř to s námi měl těžký a bylo dobře, že jenom nebránil, že se na zápas dalo dívat.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: Zápas byl jednoznačně v režii domácích. Když bych ho mohl porovnat například s Jihočeským krajském přeborem, kde mám větší přehled díky rodině, tak mohu konstatovat, že tým, proti kterému jsme hráli, by byl s přehledem na první příčce této soutěže. Hráli výborně v rychlosti, na dva-tři doteky si poradí se vším. Je to o tom, že se každý z nich hýbe, ani jeden z nich nestojí. Byla radost se na ně dívat. Soupeř asi 80% času držel míč na noze, my jsme jen minimálně z brejků nebo z nějaké standardní situace mohli ohrozit branku. Jednu šanci z možná šesti jsme proměnili, ale ani tak by to nemělo na celkový výsledek zápasu vliv, jelikož soupeř to měl jasně ve svých rukou. Ale i přes výsledek necítím žádnou ostudu, jelikož se mi zdá, že se tam naši kluci celých 90 minut snažili vydržet.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - J. Krystl [-] , D. Heller [-] (62. M. Štefl [-] ) , L. Kotěšovec [-] (62. J. Levý [-] ) , Y. Skalozubov [-] , K. Bílik [-] , J. Veselý [-] , T. Ježek [-] , P. Škarda [-] , M. Černický [-] (62. P. Jílek [-] ) , M. Trojovský [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - O. Šustr [-] , M. Heimlich [-] , R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , M. Hájek [-] , V. Brůha [-] , T. Nesveda [-] , L. Jíra [-] , E. Bouše [-]

ŽK: 74. M. Heimlich , 84. A. Vachuška .
Hráči zápasu: D. Heller .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRŮS František - PASTYŘÍK Tadeáš, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 14:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 07:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 18:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 16:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 18:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 16:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:16

Tip experta: výhra domácích

Svéradice letos získávají body jen na svém hřišti a Petřín je silný všude. Myslím si, že domácí vyhrají minimálně o 3 branky.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 06:40

Tip: výhra domácích

Svéradice sbírají body hlavně doma, na Petříně žádný další nezískají

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 01:15

Tip: výhra domácích