3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro porazilo také Halži a nyní je druhé, Čechie se však neukázala ve špatném světle


Branky


0

Z mého pohledu bylo toto asi nejatraktivnější utkání celého šestého kola. Los proti sobě seslal velmi silné Stříbro, které může posilovat o hráče A-týmu, navíc hraje zatím velmi pohledný a přímičarý fotbal a těží z dobrého pohybu a přesných přihrávek. Čechie má omlazený kádr, který také působí velmi živelně a dravě, technicky má také vysoký potenciál, a kdyby se mu začalo více dařit produktivně, mohlo to být velice zajímavé utkání. A nakonec vlastně i bylo. Halže vedla 0:1, ale Stříbro poté dokázalo utkání vzít do svých rukou a otočit ho. Přesto se však s Hlaží trápilo a porazilo ji "pouze" v poměru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po chybě Stříbra vedla Halže, ale domácí utkání otočili

Zpočátku se oba týmy spíše oťukávaly a snažily se poznat svého soupeře. Hrál ose opatrně a vyrovnaně, ale vývoji utkání přispěla chyba brankáře Dostála, který neodkopl balón lehkou úlohu před sebou měl René Mrenka, který při střele do prázdné branky nezaváhal a otevřel skóre. Stříbro ihned zařadilo na větší převod a rázem se hrál úplně jiný, daleko atraktivnější fotbal. Halže celkem dobře bránila a sama navíc hrozila z rychlých výpadů, ale nejspíš klíčovým momentem celého utkání byl asi to, že domácím se podařilo rychle vyrovnat, když nečekaně z kruhu na polovině hřiště vypálil Ján Balogh, který vymetl pavčinky v šibenici nepřipraveného Pýchy. Stříbro mělo poté více ze hry a Halže před sebou měla velmi těžkou úlohu, udržet jednoho z aspirantů na titul na uzdě minimálně do konce poločasu. Nepodařilo se. V jedenatřicáté minutě dostal balón na penaltu Michal Petraška a nekompromisně prostřelil gólmana. I po zbytek půle byl Baník o něco lepší, ale skóre už nepozměnil ani jeden z  týmů, a tak si domácí udrželi před druhou půlí lepší výchozí pozici.

Baník už jen navýšil a sebral všechny body

A ve druhé polovině se obraz hry už neměnil. Šnace byly na obou stranách ,ale více ze hry mělo stále Stříbro. Domácí měli zkrátka vše pod kontrolou, drželi více balón a Halži dokázali zkrotit a moc jí toho nedovolovali, a když už, tak jejich pokus zneškodnil už neomylný Dostál. A za tohoto dění přešly oba celky téměř celou druhou polovinu utkání. Hosté však stále živili naději na to, že by mohli v dramatickém závěru ještě vyrovnat, ale deset minut před koncem jejich plány zhatila chyba jednoho z jejich obránců, který nechal Michala Petrašku uniknout, a ten zkušeně brankáře obhodil střelou k tyči. Tím definitivně rozhodl o vítězi a Hlaže nakonec i přes dobrý výkon odjela s prázdnou, všechny body shráblo Stříbro.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Halže má nový mladý tým a musím říci, že nás docela překvapila. V tom prvním poločase běhali a hráli velmi dobře, i když si myslím, že jsme je celou dobu přehrávali. Ve druhé půli už ji trochu došel dech a my jsme si v klidu uhájili vedení, ale musím uznat, že má velmi silný tým.

TJ Čechie Halže
Lukáš Kormoš (Čechie Halže): Já si myslím, že jsme hráli velmi dobře. Já si myslím, že jsem s tím svým tipem při rozhovoru nebyl až tak daleko. Prvních patnáct minut jsme hráli přesně to, co jsme si řekli a velmi se nám dařilo, ale poté jsme dostali branku a trochu jsme z té dobré taktiky ustoupili. Myslím, že jsme je chvílemi dokonce i tlačili a hráli jsme velmi dobře, ale pak jsme dostali další gól a už jsme byli ve velmi těžké pozici a Stříbro si nás ohlídalo. Myslím, že to byl velmi povedený a vyrovnaný zápas, ale my bychom podle mě, měli více střílet. Škoda, že jsme ale ve druhé polovině odpadli, mohlo to být ještě zajímavější.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
Č. Dostál [-] - A. Němec [-] - J. Trnka [-] (76. J. Hejcman [-] ) , M. Charvát [-] , M. Petraška [-] - P. Smolek [-] (46. P. Sásik [-] ) - A. Šimek [-] , D. Nový [-] (46. P. Žíla [-] ) , D. Pták [-] , J. Balogh [-] , T. Mráček [-]

TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - T. Ježdík [-] , J. Korda [-] , L. Lazorka [-] , R. Mrenka [-] , D. Karmazin [-] , D. Kreml [-] , K. Horák [-] , L. Kormoš [-] , J. Typovský [-] (80. F. Bedecs [-] ) , K. Bauer [-]

ŽK: 87. L. Kormoš .
Místo: Stříbro. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Adam - HONZÍK Michal (N), MATOUŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.