Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 11:30

11.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže smetla poslední Brod a jde zase výše


Branky


6. D. Karmazin , 34. D. Karmazin , 50. J. Korda , 67. R. Mrenka , 80. J. Strouhal , 86. R. Mrenka - 60. A. Ulbrich , 64. D. Novák (p.)
0

Jedenácté kolo celé soutěže zahájil začátkem už v 11:30 zápas mezi stále se lepšící Halží a posledním Brodem. Favorit byl od začátku jasný, ale na hřišti to tak jasně nevypadalo. Navrch měl spíše Brod a Halži se nedařilo téměř nic. Vlastně jen po střelecké stránce, což ale stačilo. Ve druhé polovině ale Brod trochu odpadl a Halže začala přidávat více branek, zároveň ale hrála stále velmi otevřeně a nezajištěně, a tak také párkrát míč lovila i ze své sítě. Diváci nakonec ale viděli hezkých osm branek, což není na první utkání kola zrovna málo a slibuje to pěknou podívanou i pro další zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brod byl hodně zarputilý a snaživý, ale skórovala Halže

Brod začal velmi dobře, hrál aktivně a velmi snaživě, čímž Halži dokonale zaskočil. Čechii se vůbec nic nedařilo, a tak se soupeři raději přizpůsobila a držela se více v defenzivě, kde mu toho ale příliš nedovolovala. Hosně snaživí hostě ale hráli velmi otevřeně a vše do útoku, což se nakonec ukázalo, jako osudná chyba. V šesté minutě toho totiž při protiútoku využil Daniel Karmazin a Halže vedla rychle 1:0. Danielu Karmazinovi se navíc podařilo po podobné chybě soupeře skórovat v první půli ještě jednou, a nakonec tak Halže i přes nevýrazný výkon vedla po první půli 2:0.

Brod doplatil na horší fyzičku

Halži vyšel vstup do druhé půle a rychle si vydřela důležitý třetí gól, když přesně zakončil v padesáté minutě Jan Korda. Brod se ale dlouho opět nevzdával, ale postupně mu docházely síly, což se ale zpočátku jevilo, jako velmi pozitivní, protože Halže se tím více dostávala do hry a otevírala svou obranu, z čehož v šedesáté minutě vytěžil snížení Aleš Ulbrich, který s po individuální akci dostal před brankáře a míč uklidil do branky efektně patičkou. O chvíli později byli navíc hosté faulováni ve vápně a gólem Davida Nováka z penalty se na Halži rychle dotáhli. Jenže fyzická nepřipravenost Brodu se projevovala stále více, až se hosté dostali do fáze, kdy už nebyli vůbec schopni zvládat tempo utkání. A tak už bylo vše jen v rukách Halže, která se štěstím, i když stále vypadala hodně nervózně a nestabilně, přidávala už jen další branky. Brzy se trefil René Mrenka a Halže vedla opět o dvě branky. V závěrečné desetiminutovce přidal ale gól ještě Jan Strouhal a po něm ještě jednou René Mrenka a Halže nakoenc vyhrála 6:2. Výsledek ale vývoji utkání opravdu příliš neodpovídá.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Lukáš Kormoš (Čechie Halže): Jednoznačně to byl náš nejhorší zápas podzimu. Nedali jsme si míč a hráli jsme velmi špatně a raději zataženě, protože soupeř byl velmi nabuzený a my jsme ho nechtěli podcenit. Přesto jsme dali ale v první půli dvě branky a ve druhé se nám podařilo ještě nějaké přidat a vyhráli jsme. Ale měli jsme hodně štěstí a tuhle výhru jsme si vydřeli.

FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): Z naší strany to nebylo výkonově špatné a dokonce jsme se dokázali ještě za stavu 0:3 zvednout a snížit na 2:3, ale pak nám odešli síly a po několika hrubkách jsme utkání ztratili. Naše fyzička je ve druhém poločase vždy horší, rozdíl mezi třetí a čtvrtou třídou je v tomto ohledu opravdu velký.



Sestavy


TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - J. Strouhal [-] , J. Korda [-] (81. F. Bedecs [-] ) , J. Heinzl [-] , R. Mrenka [-] , D. Karmazin [-] , T. Vávra [-] , K. Horák [-] , L. Kormoš [-] , J. Typovský [-] , D. Kreml [-] (55. T. Kaizler [-] )

FK Brod nad Tichou
J. Burián [-] - V. Křehlík [-] , L. Kubalík [-] , A. Janovec [-] (81. P. Jarušek [-] ) , D. Novák [-] , L. Kulíř [-] , A. Ulbrich [-] , L. Kopáček [-] , J. Mlynár [-] (52. M. Majer [-] ) , P. Kutílek [-] , M. Hišem [-]

ŽK: 30. R. Mrenka , 41. K. Horák , 47. D. Karmazin , 48. D. Kreml , 56. J. Korda , 65. J. Typovský - 41. L. Kubalík .
Místo: Halže. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Uhlíř Jan - ZEMAN Miroslav (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.