Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty našly konečně přemožitele, je jím Jiskra Třemešné, ale musela si pomoci penaltovým rozstřelem


Branky


0

V jedno z hlavních trháků kola, rozhodně tedy trháků mezi nedělními zápas, se střetly týmy lídra z Trpíst a zpět na vrchlo drápající se Jiksry Třemešné. Jiksra měla v utkání asi mírně na vrch a pokaždé to byla ona, kdo v utkání vedl, ale Trpísty opět poháněla vítězná euforie a domácí Sokol dokázal vždy vyrovnat. Nakonec tak podevadesáti minutách následovala dělba bodů a o vítězi musel rozhodnout až penaltový rozstřel, který zvládl lépe celek Jiskry Třemešné. Trpísty ale i přes dvoubodovou strátu o první příčku nepřišly a stále mají na nejvyšším stupínku dvoubodový náskok, který si před přestávkou budou chtít uhájit v Kladrubech, kde to budou mít určitě hodně těžké. Nevíhodou je, že jeho pronásledovatelé, Baník Stříbro a třetí Jiksra Třemešné, hrají proti slabším týmům ze dna tabulky a body je na devadesát procent neminou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra rychle dvakrát vsítila a vše měla ve svých rukách

Jiskra měla v utkání dokonalý úvod a Trpísty dokázala zaskočit dvěma rychlými zásahy. Už v sedmé minutě totiž otevřel skóre Miroslav Malich a o pár minut později nabídl hostům dvoubrankové vedení Josef Marcinek. Jiskra i nadále vykazovala větší kvalitu a zkušenosti, a tak si své vedení v poklidu hájila. Jenomže Trpísty jsou velmi silný tým, který jen tak nic nerozhází. Domácí se tak velmi rychle, poháněni vítěznou euforií, vrátili do hry a pouhým chtíčem a bojovnostím začali zatlačovat soupeře před jeho branku a nakoenc se také dočkali. Nejprve snížil na rozdíle jedné branky Petr Braha a v závěru vyrovnal gólem do šaten Jakub Wintrle. Před druhou půlí bylo tak stále vše otevřené a druhá půle začala zase od nuly.

Trpísty opět vyrovnaly zbytek utkání okořenily červené karty

Jiskra naskočila do druhé půle velmi zodpovědně a začala Trpísty opět přehrávat, dokud se znovu brzy nedostala do vedení, když rozvlnil síť Václav Fatura. Jenomže tempo Jiskry postupně opět opadalo a stále více byly ve hře Trpísty, které dokázaly zásluhou Robina Táborka už v šedesáté minutě opět vyrovnat. Oba týmy pak raději zvolily poněkud opatrnější taktiku a od šancí se trochu ustoupilo. Jiskra pak ale získala menší výhodu, když podruhé v utkání zajel tvrději do soupeře domácí kapitán René Táborek a sudí ho poslal předčasně do šaten. Ale Jiskře to nestačilo a v osmdesáté minutě navíc sama přišla o hráče, když za hanlivé urážky rozhodčího odcházel předčasně do sprch Josef Marcinek. V závěrečné desetiminutovce už se tak nikdo neprosadil a po devadesáti minutách se utkání přesouvalo k penlatovému rozstřelu.

Tohle vedení už Jiskra neztratila

Hostujíc tým při penaltách využil každé šance, zatímco domácí se brzy dostali do skluzu, ale tentokrát už ztrátu nedohnali, nejen proto, že jim to Jiskra nedovolila, ale také proto, že Trpísty se pak netrefily ještě jednou a bylo rozhodnuto. Druhý bod tak zaslouženě brala Jiskra a jeden zůstal v Trpístech. Tato dělba se zdála být celkem spravedlivá a odpovídající průběhu utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Sokol Trpísty: Trpísty s k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl někdo zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - P. Braha [-] , R. Táborek [-] , M. Schuster [-] , M. Hyťha [-] , R. Táborek [-] , J. Wintrle [-] , R. Táborek [-] (62. P. Roman [-] ) , R. Táborek [-] (87. R. Šedivý [-] ) , J. Kubašta [-] (80. O. Korim [-] ) , M. Dvořák [-]

TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - L. Kubena [-] - R. Turek [-] (46. O. Dvorský [-] ) - J. Marcínek [-] - V. Novotný [-] (90. T. Veselý [-] ) , R. Černý [-] , R. Ebenhöh [-] , M. Malich [-] , L. Slavík [-] , T. Duraj [-] (80. K. Ebenhöh [-] ) , V. Fatura [-]

ŽK: 18. J. Wintrle , 68. R. Táborek , 89. J. Kubašta - 43. T. Duraj , 61. J. Marcínek . ČK: 69. R. Táborek - 80. J. Marcínek .
Místo: Trpísty. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Volák Vítězslav - KUBAŠTA Stanislav (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.