V. Danko 75.
1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže nechala v Lesné bod, ale na třetí místo jí to zatím stačí


Branky


75. V. Danko - 50. R. Mrenka
0

Rozjetá Čechie byla v Lesné jasným favoritem, ale ukázalo se, že domácí tým byl po poslední výhře proti Kšicím perfektně nabuzen a rozhodně nehodlal být soupeři žádným slabým soustem. O body se nakonec porval, a i když prohrával o jednu branku, utkání nakonec dovedl až k penaltám, ve kterých už ale nakoenc na Halži nestačil. Pro Čechii je to rozhodně ztráta, protože si mohla proti Lesné zajistit definitivně třetí místo před posledním utkáním podzimu, namísto toho ho ale má jen díky slepšímu skóre, než Sparta a v neděli se o něj bude muset strachovat při zápasech Jiskry Třemešné, a nejspíš o něj přijde minimálně díky zápasu Lázní a Kladrub, protože ať v něm zvítězí kdokoli, tak Halži předstihne. Zachránit ji může pouze dělba bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedobytné svatyně rozhodly o dramatické druhé půli

V první půli se hrálo velmi zajímavé a celkem otevřené utkání. Hostující Halže měla podle očekávání trochu navrch, což se ale projevovalo pouze při tvrobě šancí. Těch měla Čechie opravdu mnoho, ale využít nedokázala jediné. I Lesná si pár pokusů vytvořila, ale ani z její strany úspěch, který by otevřel skóre, nepřišel. Obě branky byly pro oba týmy zkrátka nedobytné. Hned v několika případech ale nechybělo k vsítění moc, a kdyby se alespoň jeden tým v první půli trefil, mohlo to utkání hodně ovlivnit, takhle se ale při odchodu do kabin na gól stále čekalo a vše bylo otevřené.

A do penalt...

Halže se v prní půli dokázala ale rychle prosadit a konečně skóre otevří. Hosté šli do rychlého přečíslení, v jehož závěru se k balónu dřív, než brankář dostal rychlejší René Mrenka, který už Malýho pouze přeloboval a vsítil první branku. To Halži trochu více nakoplo a od té doby Lesnou přehrávala. Jenomže Lesná se dokázala chytře přizpůsobit. Pečlivě bránila a hrála na velmi rychlé a nebezpečné protiútoky. Halže si s nimi často nevěděla rady a z toho pramenilo mnoho jejích chyb a zmatků. Jako zázrakem, ale Lesná dlouho nevyrovnala a zdálo se, že Halže své vedení možná udrží. Jenomže nakoenc to přišlo, u lajny vybojoval míč domácí hráč, který jej nacentroval do vápna, kde po nedůslednosti hostů přesně hlavičkoval Vasil Danko, který tak utkání poslal do penalt. Nikdo jiný už se totiž v opatrném závěru netrefil. 

Napínavé i při penaltách

Také při penaltách nebylo dlouho rozhodnuto a dlouho nebylo jasné, kdo zvítězí. Odkopat se muselo všech dest penalt, ale nakonec se diváci vítěze v menším sousedském derby přeci jen dočkali. Díky jedinému zaváhání domácích totiž mohla slavit přesnější Halže, která si tak vybojovala minimálně alespoň pro jeden den třetí příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Bylo to oboustranně vyrovnané utkání, které bylo do poločasu bez branek. Poté se hosté chvíli po přestávce dostali do vedení, ale my jsme poté vyrovnali a bylo to ještě hodně napínavé. Nakonec ale rozhodla naše neschopnost při penaltách a museli jsme se spokojit s jedním bodem. Ale bylo to pěkné sousedské derby.

TJ Čechie Halže
Lukáš Kormoš (Čechie Halže): Rozhodně to nebyl špatný zápas. Ale nám to tam zase nepadalo, a to ovlivnilo celé utkání. My jsme mohli klidně vést o pět branek, ale po půli to bylo stále 0:0. Pak jsme se sice konečně trefili, ale začali jsme dělat zbytečné chyby a soupeř nakonec vyrovnal. Lesná totiž začala hrát chytře na velmi rychlé a nebezpečné brejky, z čeho právě vyplynul naše zmatkování. Byl to dobrý zápas a myslím, že se bavili i diváci. Bylo to povedené menší derby.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - R. Danko [-] , J. Voron [-] , R. Prexl [-] , V. Danko [-] - R. Vavřička [-] , P. Szerencés [-] , V. Šesták [-] - V. Danko [-] , M. Baran ml. [-] - P. Karafiát [-]

TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - J. Strouhal [-] , J. Korda [-] , T. Ježdík [-] , R. Mrenka [-] , D. Karmazin [-] , T. Vávra [-] , K. Horák [-] , L. Kormoš [-] , J. Typovský [-] , K. Bauer [-]

ŽK: 80. V. Danko - 15. R. Mrenka , 55. K. Bauer .
Místo: Lesná. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rut Jaroslav - UHLÍK Zdeněk (N), ZAJÍC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.