4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 14:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže si v přímém souboji zajistila druhé místo, alespoň prozatím


Branky


29. J. Strouhal , 30. R. Mrenka , 84. M. Trefilík , 90. R. Mrenka (p.) - 21. R. Táborek , 47. J. Wintrle
0

Asi největší tahák kola nakonec ovládla Halže, která s Trpísty sice nejdřív prohrávala a poté se týmy dlouho přetahovaly za stavu 2:2, ale nakoenc rozhodl závěr zápas, tedy přesněji řečeno, jaho posledních pět minut, ve kterých Halže dvakrát udeřila a zajistila si tři body. Ty jí tak posunuli v tabulce na prozatímní druhé místo před Trpísty. A vzhledem k tomu, že Lázně mají tento týden herní pauzu, tak jí minimálně až do dalšího kola druhá příčka také zůstane.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halže otočila nepříznivý průběh už v první půli

Utkání začalo opatrně a oba týmy bedlivě a disciplinovaně dodržovaly své takticé pokyny, jenže když se v jedenadvacáté minutě podařilo prosadit Robinu Táborkovi, na hřišti se to konečně rozhýbalo. Hra se více otevřela a oba týmy začaly divákům nabízet pohledný kvalitní fotbal. v této fázi ale Halže dokázala Trpísty přehrávat, i když se hrálo z jedné strany na druhou. A také z toho nakonec Čechie dokázala vytěžit o osm minut déle vyrovnání, které zařídil Jan Strouhal a neuběhla ani minuta avše bylo úplně naruby, trefil se totiž také René Mrenka a ve vedení byla Halže. A ta si své vedení ve zbytku utkání již udržela až do konce poločasu, a tak nakonec Trpísty o výhodu první branky velmi rychle připravila.

Rozhodl až samotný závěr

Trpísty ale tento fakt vůbec nezlomil a ve druhé půli se jim hned ve druhé minutě podařilo vyrovnat, když se dokázal prosadit Jakub Wintrle. Tentokrát ale první trefa poločasu přinesla přesný opak průběhu zápasu. Za vyrovnanéh ostavu se totiž hra uklidnila a oba týmy začaly hrát opět opatrněji, jelikož ani jeden z nich nechtěl udělat zásadní chybu. A tak se na další zásah čekalo velmi dlouho, tak dlouho, že už to dokonce vypadalo, že dojde na spravedlivou dělbu bodů, ale nakoenc se ujal pokus Milana Trefilíka ve čtyřiaosmdesáté minutě, na který ještě Trpísty rychle zareagovaly otevřením hry, ale tím nabídly více prostoru René Mrenkovi, který o pár minut později o jejich osudu definitivně rozhodl.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Trpísty
Sokol Trpísty: Trpísty se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - J. Korda [-] , K. Bauer [-] , L. Kormoš [-] (55. J. Heinzl [-] ) , T. Vávra [-] (58. L. Goubej [-] ) , T. Ježdík [-] , J. Strouhal [-] , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , K. Horák [-] , L. Kormoš [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - M. Hyťha [-] , M. Schuster [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] (69. J. Dvořák [-] ) , R. Táborek [-] , J. Kubašta [-] , R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] , J. Wintrle [-] , T. Čižmár [-]

ŽK: 75. T. Ježdík - 33. R. Táborek , 59. M. Schuster , 88. J. Kubašta .
Místo: Halže. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Požárek Lukáš - DOKOUPIL Aleš (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.