1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


15

Oba soupeři dali jednu branku a body se dělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada šla do vedení

Po celý zápas ovlivňoval dění na hřišti silný vítr. Paradoxně byla v první půli lepším mančaftem Závada, která hrála proti větru. Do první jejich velké šance se dostal Daniel Štefek, ale jeho pokus vykryl brankář Lebeda. Další šanci měl po rohovém kopu Martin Štefek, ale jeho střelu vykryl gólman Lebeda. Melč ohrožovala svatyni hostí střelami z dálky, které byly nepřesné. Nwepřesně stříleli Ladner, Martínek, Prda a Chreno. Po půlhodině hry se dostala Závada do vedení, když se odražený balon z rohového kopu dostal k Danielu Štefkovi, který do míče plácl a ten propadl do sítě na přední tyči – 0:1. Těsně před pauzou nešel centr Hory na zadní tyči Chrena, který ale hlavou přeszřelil závadskou branku.

Melč skóre srovnala

Ve druhém poločase se role na hřišti zcela obrátily. Tutovky postupně zazdily Chreno s Martínkem. Chreno nevyzrál na brankáře Krajíčka, kterého nastřelil. Martínek poslal míč ze své kopačky těsně vedle tyčky. Zaslouženého vyrovnání se Melč dočkala třináct minut před koncem, když se do centru Prdy položil hlavou Martínek a pokořil hostujícího brankáře Krajíčka – 1:1. Melč pak vrhla všechny své síly do útoku ve snaze strhnout výhru na svou stranu.  V závěru ale mohla Závada strhnout výhru na svou stranu, ale Lébl nadvakrát nepokořil domácího brankáře Lebedu. Zápas tak dospěl k remízovému konci.

 

Melč jede do Těškovic. Závada zajíždí do Komárova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Hrál se poměrně vyrovnaný zápas, kde v prvním poločase byli o něco lepším týmem hosté, ve druhém jsme byli lepší my. Bod je pro nás doma ztráta, ale když to tak vezmu, co se týká průběhu, tak je bod spravedlivý. Jsme rádi, že už teď jsme bodově na tom stejně jako minulý podzim, kdy jsme získali čtrnáct bodů.

TJ Sokol Závada
Ondřej Gargoš (hráč): Remízový zápas, který hodně ovlivnil vítr. V první půli, kdy jsme hráli proti větru jsme měli my víc šancí, ve druhém se to obrátilo. Remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Lebeda [-] - M. Martínek [-] , O. Chreno [-] , O. Wáleczek [-] (65. J. Trubl [-] ) , M. Klein [-] , J. Vlček [-] (60. F. Mikulinec [-] ) , D. Ladner [-] , J. Gašparik [-] , P. Prda [-] , D. Matějek [-] , P. Hora [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Kozel [-] (68. R. Švidrnoch [-] ) , J. Lébl [-] , M. Štefek [-] , O. Gargoš [-] , M. Krupa [-] , D. Štefek [-] , P. Petraš [-] , D. Gryz [-] , L. Drahorád [-] , R. Vitásek [-]

ŽK: 82. D. Matějek - 86. L. Drahorád .
Hráči zápasu: J. Lebeda - D. Gryz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - ŠKROB Michal, PALZER Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matyáš Holčapek
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích - Melč neprohrál tři zápasy v řadě a bude chtít prodloužit sérii.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Melč doma uspěje a o gól vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích