2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pod Svatoborem rozhodovaly penalty


Branky


15

Na klatovsku se schylovalo pod Svatoborem k dalšímu okresnímu derby, ve kterém domácí Hrádek vyzval hosty z Mochtína. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení vydrželo Mochtínu jednu minutu

Úvodní půlhodinka patřila zcela evidentně domácímu Svatoboru, který byl více u míče, měl územní převahu, ale do ložených šancí ho Mochtín nepouštěl. Hosté postupně vyrovnával hru a ve 39. minutě udeřil. Z první střely na bránu domácího celku se Mochtín ujal vedení a to po perfektně zahraném volném přímém kopu z 25 metrů, který proměnil Zbyněk Smolík. Z vedení se ale hosté radovali pouhou jednu minutu. Domácí těžili ze dvou hrubek mochtínských obránců a útočníkem Skálou srovnávají ve 40. minutě na 1:1.

První desetiminutovka ve druhém poločase byla vyrovnaná, ale pak začal přejímat otěže utkání Mochtín. Hra se přitvrdila a rozhodčí měli dost práce. Za celý zápas rozdal sudí Kastl osm žlutých karet a jednu červenou, ale k té se dostaneme. Nejblíže vstřelení branky byl střídající Jaroslav Pretzelmayer v 70. minutě, kdy jeho táhlá střela jen těsně minula šibenici domácí brány. V 80. minutě byl hrubě faulován mochtínský Palotás, za coč domácí Jakub Pojar viděl červenou kartu a musel předčasně do sprch. Přesilovku však Mochtín nevyužil, spíše pomohla Hrádku. Nerozhodný stav se však neměnil a tak přišla na řadu penaltová loterie.

Mochtín v penaltách pohořel

V penaltovém rozstřelu hostující střelci totálně zklamali. Penaltu proměnil jen Zbyněk Smolík a po neúspěšných pokusech Čeledy, Bejvla a Pretzelmayera se z druhého bonusového bodu radovali domácí fotbalisté.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: K okresnímu derby muselo naše áčko odjet v okleštěné sestavě, protože zraněných a nemocných hráčů přibývá. Přesto náš tým z Hrádku přivezl cenný bod, při trochu štěstí jich mohlo být více.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - A. Štěpán [-] , J. Brabec [-] , J. Pojar [-] , Š. Gajdečka [-] - J. Kutil [-] (52. J. Sekyra [-] ) , J. Skuhra [-] , L. Šoural [-] , L. Kutil [-] - J. Skála [-] , R. Kočí [-] -

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Osvald [-] (58. J. Pretzelmayer [-] ) , D. Gajdušek [-] , S. Palotás [-] , M. Pryimak [-] , Z. Smolík [-] , J. Čeleda [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , S. Spasov [-]

ŽK: 19. J. Kutil , 64. J. Brabec , 75. V. Ryba , 88. J. Skála , 88. L. Kutil - 53. J. Žiak , 70. M. Pryimak , 90. Z. Smolík . ČK: 81. J. Pojar .
Hráči zápasu: V. Ryba - Z. Smolík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Wohlmuth
Tip experta: výhra domácích

Hrádek využije výhodu domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích