4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 15:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček poprvé narazil! Žichovice nedaly soupeři šanci


Branky


0

Plzeňský tým poprvé v sezóně odcestoval na hřiště soupeře a výjezd to příliš povedený nebyl. Žichovice předvedly nepropustnou obranu i smrtící útok a radují se tak z tříbodového vítězství.  

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žichovice toužily po první výhře v sezóně a do utkání doslova vlétly. Již v první minutě chyboval hostující kapitán Řežábek, do samostatného úniku se po dobrém napadání dostal Radim Šiška a po kličce gólmanovi potěšil domácí publikum. Hra se následně trochu uklidnila, u míče sice byli častěji hosté, ovšem domácí předvedli perfektní obranu a Košutce zcela zamezili byť jen náznaky šancí. Sami pak navíc v závěru poločasu dokázali udeřit. Znovu u toho byl jediný útočník Žichovic Radim Šiška, který se prosadil umístěnou ranou z vápna a udal tak poločasový výsledek. Domácí v této sezóně ještě o dvě branky nevedli a diváci se mohli  o přestávce pouze dohadovat, jestli slibně rozehraný zápas dovedou do zdárného konce.

 

 

A k němu se ještě více přiblížili zkraje druhé půle, když hattrick dokonal Radim Šiška. Po spolupráci Kuncla s Musilem přišel centr před bránu, který umístil do sítě právě žichovický kanonýr. Košutka reagovala hned trojím střídáním, ale ani to příliš obraz hry nezměnilo. Domácí totiž byli po celý zápas v zadních řadách bezchybní a soupeři prakticky ani nepovolili myslet na alespoň čestný úspěch. Definitivní tečku pak v samotném závěru udělal za utkáním Martin Linhart. Ten se postavil exekuci volného přímého kopu, který trefil náramně - přesně do horního růžku. Domácí se tak mohli radovat z první výhry v sezóně, naopak hosté z první prohry.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Šiška Radim (TJ Žichovice): „Chtěli jsme hrát důrazně a nedat soupeři prostor ke kombinaci, protože mají mladý tým a jsou kombinačně silní. To se nám povedlo, vycházeli jsme ze zabezpečené obrany a z protiútoku si vytvářeli šance, které jsme zaplať pánbůh proměnili.“

TJ Košutka Plzeň
Řežábek Filip (TJ Košutka Plzeň): „První gól v první minutě… Celý zápas jsme se snažili hrát fotbal, ovšem soupeř nás nepustil do jediné šance. Domácí pouze nakopávali balóny, jsou vysocí, tak měli v soubojích výhodu. Držení míče sice bylo v náš prospěch, ale jedinou gólovou příležitost jsme si nevypracovali. Žichovice odehrály zápas velmi zkušeně, zdobila je výborná obrana, přesně věděly, co mají hrát. Výsledek je možná až trošku krutý, ale vyhrály zaslouženě.“



Sestavy


TJ Žichovice
J. Landa [-] - J. Frýzek [-] , J. Benedikt [-] , L. Mourek [-] , P. Bálek [-] (78. J. Bálek [-] ) - J. Beneš [-] (69. M. Linhart [-] ) , J. Malý [-] (81. O. Chod [-] ) , R. Beneš [-] , P. Kuncl [-] , O. Musil [-] (87. J. Šimáček [-] ) - R. Šiška [-] (62. M. Špírek [-] )

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - K. Liška [-] , P. Arnošt [-] , F. Řežábek [-] (78. T. Zigmund [-] ) , M. Primas [-] , T. Pekník [-] (62. J. Novák [-] ) , J. Stanka [-] (62. D. Triner [-] ) , T. Forejt [-] , L. Kovařík [-] (62. M. Trnka [-] ) , J. Pekník [-] , P. Kalaš [-] (78. P. Kerndl [-] )

ŽK: 53. J. Benedikt , 75. M. Linhart , 83. O. Chod - 60. J. Pekník .
Hráči zápasu: R. Beneš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - SLADKÝ Stanislav, LEJSEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.