3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice po dalším vítězství drží stále druhé místo! + FOTO!


Branky


0

Domácí jsou v nové soutěži jako utržení ze řetězu a na vedoucí Nýrsko ztrácejí jediný bod. Tentokráte proti Košutce však měli namále, když museli před svým fanoušky otáčet nepříznivý vývoj utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Samotný duel odšpuntoval dvěma dobrými šancemi domácí Purkar, ovšem jednou zamířil nad, podruhé levačkou Frémunda nepřekvapil. Po zhruba čtvrt hodině hry ale stejný hráč připravil dobrou pozici pro spoluhráče Jana Lavičku, který mezi nohama brankáře Košutky otevřel střelecký výčet zápasu. Plzeňané se však brzy oklepali a srovnali se svým soupeřem krok. Liška se trhl po prvé straně, našel ve vápně Tomáše Pekníka, který se z první trefil přesně pod břevno. Vývoj utkání dokonce brzy otočil Jakub Stanka, který šel s Forejtem, jenž uzmul domácím balón, do šance na dva na jednoho a společně nezaváhali. Do kabin se ale přeci jenom odcházelo za vyrovnaného stavu. Ve čtyřiačtyřicáté minutě totiž velký tah na bránu a důraz prokázal Daniel Hyneš, který uspěl důrazným skluzem. 

 

 

Zhruba stovka diváků, která dorazila přímo na stadion, na začátku druhé půle jen nervózně promítla, jak by mohlo zajímavé utkání dopadnout. Odpověď přišla poměrně brzy. Nejprve Mareš dvakrát v dobré příležitosti netrefil zařízení, při druhé šanci míč dokonce otřel zvenku o tyč. Pak přišla první, zároveň také poslední, karta zápasu. A hned červená. Tu dostal hostující Jan Pekník za záchranářský faul, když zamezil protihráči jít sám na bránu. Utkání ale ve svém zbytku rozhodně nebylo hráno na jednu bránu, mladí útočníci Košutky dokázali potrápit domácí obranu. Přesto rozuzlení střetnutí padlo na druhé straně, když si rozhodující trefu připsal na svůj vrub Jan Purkar. Hosté již na tento gól nenašli odpověď. Kralovice se však musely bát doslova do poslední vteřiny, když po rohu hlavičkoval kapitán Řežábek jen centimetry vedle tyče. Výsledek ale uchránily a radují se zisku již  třinácti bodů. Košutka jich má na svém kontě zatím sedm.      

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Havlíček Petr (TJ Sokol Kralovice): „Dneska jsme předvedli celkově podprůměrný výkon. Hlavně v obraně jsme soupeři oba dva góly darovali jak na zlatém podnosu. Škoda, že jsme z dobrého úvodu vytěžili jen jednu branku. Výkon tedy mizerný, ale zápas jsme nakonec otočili a máme další tři body, to je podstatné.“

TJ Košutka Plzeň
Řežábek Filip (TJ Košutka Plzeň): „Hrálo se v hrozném vichru. Diváci mohli vidět vyrovnané utkání, rozhodla naše červená karta. Jinak to byl remízový zápas a fanouškům se duel musel líbit.“



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Vlk [-] , V. Ježek [-] (73. M. Pecka [-] ) , J. Koudele [-] (79. P. Koča [-] ) , D. Hyneš [-] - F. Volín [-] , M. Řenč [-] , J. Mareš [-] , P. Bulín [-] - J. Lavička [-] , J. Purkar [-] (85. A. Havlíček [-] ) -

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - J. Stanka [-] (82. P. Kerndl [-] ) , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] (70. D. Triner [-] ) , K. Liška [-] (64. P. Kalaš [-] ) , J. Holec [-] (20. J. Pekník [-] ) , M. Primas [-] , P. Arnošt [-] , F. Řežábek [-] , J. Bureš [-] , T. Forejt [-] (70. J. Novák [-] )

ČK: 56. J. Pekník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valenta Martin - FILLINGER Miloš, HROMKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.