3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecký hattrick Michala Barana rozhodl o vítězství Nepomuku


Branky


45. M. Baran , 81. M. Baran , 90. M. Baran
0

Výjimečně úspěšný byl zápas Nepomuku se Žichovicemi pro domácího Michala Barana, který byl jediným střelcem zápasu a svými třemi využitými šancemi vybojoval body pro domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka zápasu přišla až v samém závěru první půle

V prvním poločase viděli diváci slabší výkon od obou týmů. Míč byl neustále v oblacích a na nějakou fotbalovou akci se nezmohli domácí ani hosté. Výjimkou byla přihrávka Bálka na rozběhnutého Kuncla, který však kromě brankáře přehodil i bránu. Více šancí měli domácí, ale buď minuli branku, nebo hosty zachránil brankář Landa. Rozhodující moment zápasu přišel v nastavení první půle. Hosté ztratili míč a domácí zaútočili do otevřené obrany a Michal Baran skóroval do prázdné branky.

Landa Baranovi v hattricku nezabránil

Po přestávce se hra mírně zlepšila i na straně hostí, ale ti mohli jen těžko myslet na vyrovnání, když poměr šancí byl cca 8:1 pro domácí. V jediné příležitosti Žichovic pálil nad Robert Beneš. Žichovická křeč pokračovala až do konce, výborný Landa chytil několik čistých gólů, ale přesto nedokázal zabránit domácímu Baranovi, aby zkompletoval hattrick.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Josef Viktora: "Zasloužené vítězství, rozhodl gól ze 45. minuty."

TJ Žichovice
Radim Šiška: "Ani v Nepomuku se nám nepodařilo navázat na dobré výkony z počátku soutěže. Již několik kol nehrajeme dobře a pokud bodujeme, tak jen díky bojovnosti a štěstí. Obojí nám v Nepomuku chybělo, a proto jsme odjeli s prázdnou. Domácí nepředvedli žádný velký výkon, ale vyhráli naprosto zaslouženě, my máme na čem pracovat, protože těžko si představit, že bychom mohli hrát ještě hůř."



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - P. Panc [-] , J. Viktora [-] (90. M. Březák [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Ticháček [-] , P. Váňa [-] (57. M. Baran [-] ) , R. Rous [-] , T. Voráček [-] , V. Janoch [-] , J. Kozák [-] (75. P. Kalabza [-] )

TJ Žichovice
J. Landa [-] - J. Benedikt [-] , J. Frýzek [-] , M. Linhart [-] , R. Beneš [-] , P. Kuncl [-] , J. Bálek [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-] , P. Bálek [-]

ŽK: 39. R. Rous , 75. J. Kozák - 32. P. Kuncl , 36. P. Bálek , 52. J. Frýzek , 82. J. Šimáček .
Hráči zápasu: M. Baran - J. Landa .
Místo: Nepomuk. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žák Ondřej - FILLINGER Miloš, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.