2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice se doma nemýlily, Pačejov poslaly domů bez bodů +FOTO


Branky


39. T. Běhounek , 44. J. Lavička (p.)
0

V rámci dvanáctého kola přivítaly Kralovice na domácí půdě celek Pačejova. Už o půli měli domácí navrch a skóre 2:0 jim přineslo další cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji vstoupil Pačejov, Kralovice aktivitu převzaly

Aktivněji vstoupili do zápasu hosté. Domácí celek Kralovic byl v začátku utkání spíše zakřiknutější, přičemž Pačejov dokázal zaměstnat nekoncentrovanou obranu Kralovic a využíval hodně nepřesností, které vznikaly na straně domácích. Domácí celek se začal více prosazovat až zhruba od dvacáté minuty, ale šance měl i Pačejov. Ve 34. minutě šel Josef Hlůžek sám z úhlu na branku, ale přestřelil. O tři minuty později se na křídle uvolnil Josef Ticháček, jeho centr našel na malém vápně hlavu Vaška Kláska, ale ten zamířil opět nad. V závěru poločasu doslova nabídli hosté dvě šance domácím a ti je dokázali přetavit ve dvoubrankový náskok. První vážnější šance domácích přišla z rohu, kdy dlouhý balon vracel před bránu hlavou Mareš, ale Lavička už ho nedokázal dál protlačit přes obránce. Spolupráce Mareše a Lavičky přinesla první gól, kdy Pačejov zastavil jejich průnik pouze za cenu faulu na šestnáctce. K balonu se pak postavil v devětatřicáté minutě Tomáš Běhounek, technicky obstřelil zeď a jinak jistý Kozlík pouze sledoval, jak balon zapadl do růžku jeho branky. Šanci na srovnání měl na hlavě Šeba, ale branku z dobré pozice přestřelil. Domácí byli ale od prvního gólu více na míči a dařilo se jim ze stran dostávat balóny do šestnáctky Pačejova. V poslední minutě prvního poločasu pak byla aktivita domácích odměněna. Řenče srazil v rohu velkého vápna zbytečným zákrokem Hlůžek a sudí odpískl penaltu, k níž se postavil Jan Lavička a s přehledem poslal brankáře na opačnou stranu.

Kralovice si vedení pohlídaly

Po přestávce se hrál opatrný fotbal, domácí celek se nikam nehnal a soustředil se na bránění svého náskoku. Pačejov zahrozil v 50. minutě stříleným centrem od Ticháčka, se kterým měl domácí Šott plné ruce práce. Před koncem zápasu měl ještě dvě dobré šance čerstvý Purkar, který si v prvním případě sklepl na vápně balon do zakončení, ale střela mu nesedla. Jeho druhá šance ovšem volala po gólu. Mareš se protáhl kolem tří zadáků Pačejova a zpětnou přihrávkou z brankové čáry našel osamoceného Purkara, ale jeho střele chyběl důraz a Kozlík ji bezpečně zkrotil. Pačejovu se nedařilo v závěrečné patnáctiminutovce dostat Kralovice pod tlak a zkusit průběh utkání zdramatizovat kontaktním gólem. Naopak Kralovice byly nebezpečné z křídelních prostorů, ale ve vápně kraloval právě Kuba Kozlík, který si pro centrované balony jistě chodil. Závěr zápasu už okořenila jen strkanice, ze které si odnesl v osmaosmdesáté minutě domácí Lavička druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Fotografie: Michaela Bihariová



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: "Prvních patnáct minut byl soupeř aktivnější, musím uznat, že nás v téhle fázi utkání přehrával, naše hra byla hodně statická, naštěstí se ale nedostával do zakončení. Pak jsme se zvedli a po vyrovnější pasáži měli od třicáté minuty více ze hry. Začali jsme se tlačit před bránu a byl z toho nádherný první gól. "Běhy" to trefil opravdu parádně. Zvýšená aktivita přinesla i druhý gól, kdy jejich obránce hodně hloupě zajel ve vápně do Martina a byla z toho penalta. V druhé půlce už jsme si to zkušeně pohlídali a mohli z několika dobrých šancí přidat i třetí gól. S výsledkem tedy spokojenost, ale hra pořád není ideální, tam se stále hledáme."

TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: "Pačejov vstoupil do utkání aktivně a v první dvacetiminutovce měl častěji míč na svých kopačkách. Poté se hra vyrovnala. Domácí hrozili hlavně ze standartních situací, které mají precizně nacvičené. V utkání se ukázalo, že fotbal se hraje na branky a ty dávali po nabídnutých šancích domácí. Pačejov tak odjel z Kralovic s prázdnou, přestože nebyl horším týmem."



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - J. Koudele [-] (80. J. Purkar [-] ) , J. Mareš [-] , F. Volín [-] , M. Řenč [-] , P. Bulín [-] (73. P. Koča [-] ) , J. Lavička [-] , D. Hyneš [-] , T. Běhounek [-] , J. Vlk [-] , V. Ježek [-]

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , L. Šmrha [-] (46. P. Žák [-] ) , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Dytrt [-] , J. Ticháček [-] , V. Šeba [-] (85. P. Hosnedl [-] ) , M. Kubaň [-]

ŽK: 22. J. Mareš , 26. F. Volín , 55. J. Lavička - 44. M. Kubaň . ČK: 88. J. Lavička .
Hráči zápasu: P. Polena .
Místo: Kralovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kohout Miroslav - KOSTELNÍK Lumír, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.