A. Adam 32.
A. Adam 65.
A. Adam 75.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice si doma body pohlídaly


Branky


32. A. Adam , 65. A. Adam , 75. A. Adam
0

Tři body vytěžily z domácího utkání Křimice, které přivítaly v rámci předposledního podzimního kola celek Žihle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení už v první půli

Jedna branka v prvním poločase, dvě ve druhém, za všemi jeden střelec. Tak by se dal ve zkratce popsat zápas Křimic, které v rámci dalšího kola, tentokrát už předposledního podzimního, přivítaly na domácí půdě celek Žihle. Žihle je silná doma na umělce a i přesto, že v zápase zaznamenala hned několik šancí, body domů neveze. Skóre zápasu otevřel ve dvaatřicáté minutě Augustin Adam, který poslal domácí celek do vedení 1:0, což byl současně stav, za kterého se o půli odcházelo z hrací plochy.

One man show, takový byl zápas Křimic s Žihlí

Jako one man show by se dal s lehkou nadsázkou označit zápas Křimic s Žihlí, neboť autorem dalších dvou branek, které padly v průběhu druhé půle, byl opět Augustin Adam. Nejprve navýšil vedení domácího celku v pětašedesáté minutě, posléze upravil o deset minut později na konečný stav 3:0. Křimická branka zůstala v zápase s Žihlí nedotčená.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: "Člověk se nestačí divit, jak mužstvu, kterému se nedaří, které hraje tužku, dokáží páni rozhodčí pomoct, že vedou najednou 2:0, to se to hraje dobře. Pak se dá jeden regulérní gól, jsou šťastní a nadávají soupeři do vidláků. Skutečně neurvalí a neobjektivní hráči. Byli jsme daleko lepší, měli jsme daleko víc příležitostí, hráli jsme fotbal na rozdíl od soupeře, který pouze nakopával a čekal, jestli bude mávnut ofsajd nebo ne. Z jejich strany to nebylo vůbec o fotbale. Bohužel mi nastřelíme dvě tyčky, jdeme sami na gólmana…. Jak se říká, fotbal nemá logiku, lepší prohrál, bohužel."



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Vonášek [-] , A. Adam [-] , J. Zapoměl [-] (32. V. Kuneš [-] ) , J. Rada [-] (46. Z. Klement [-] ) , T. Čechura [-] , F. Šváb [-] , J. Kovačič [-] , A. Paum [-] , M. Klement [-] , J. Šváb [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - T. Krofta [-] , J. Najmon [-] , F. Půta [-] , S. Peterka [-] , O. Čapek [-] , J. Masopust [-] , M. Tyr [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] , L. Rázek [-]

ŽK: 60. A. Paum , 65. A. Adam - 35. F. Půta , 87. L. Rázek .
Hráči zápasu: A. Adam .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pohančeník Pavel - RUBÁŠ Jaroslav, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.