Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov má na penalty smůlu, Rakové se penaltový rozstřel zadařil


Branky


0

Poslední zápas podzimu rozhodovaly v Pačejově penalty. Pokutové kopy jsou pro domácí smolné, což se ukázalo i v zápase s Rakovou, která díky penaltovému rozstřelu vykřesala bonusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stíhání jednoho celku druhým, tak by se dal označit s nadsázkou první poločas

Než se domácí Pačejov stihl v první půli pořádně rozkoukat, prohrával 0:2 po dvou gólech z 11. a 12. minuty. Nejprve zakončoval k tyči zpoza šestnáctky Jakub Lerbletier, následně hlavou Jaroslav Silovský. Domácí se posléze probrali a v 18. minutě nahrál Honza Dytrt před branku Václavu Kláskovi, který snížil na 1:2 (zde změna oproti oficiálnímu zápisu). Vyrovnání pak přišlo ve 31. minutě, když se z trestňáku trefil Jaroslav Kubaň. O minutu později pak přišlo další zaváhání domácího celku a David Kašpar dorážkou zblízka po rohovém kopu poslal hosty opět do vedení. Nerozhodný stav zajistil do konce půle v devětatřicáté minutě znovu Jaroslav Kubaň.

Nerozhodla ani druhá půle

Očekávaný nápor domácích se po změně stran překvapivě nedostavil. Hrál se opatrnější fotbal bez větších šancí. V 70. minutě poslal Patrik Smitka hosty potřetí v zápase do vedení. Když se zdálo, že domácí už nenajdou síly na odpověď, přece jen v 84. minutě Jan Dytrt vyrovnal.

Na penalty úspěšnější hosté

Utkání tak dospělo k pokutovým kopům. Za Pačejov se trefili do černého jen Dytrt, Kubaň J. a Klásek, nedal Petr Hosnedl a Patrik Žák. Za hosty proměnili všichni exekutoři – Bůcha, Reitspies, Štincík a Břicháček.

FOTO: TJ Sokol Pačejov



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: "Bláznivý zápas na závěr podzimní sezóny, v němž domácí neustále dotahovali vedení soupeře. Utkání tak dospělo k pokutovým kopům a je už asi obehraná písnička, jak v nich asi Pačejov dopadl."




Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , P. Polena [-] , L. Šmrha [-] (78. P. Hosnedl [-] ) , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Dytrt [-] , F. Pelouch [-] , V. Šeba [-] , P. Žák [-] , M. Kubaň [-]

TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] (46. V. Štincík [-] ) - J. Břicháček [-] , P. Smitka [-] (83. L. Bůcha [-] ) , D. Novák [-] (46. M. Svěchota [-] ) , D. Kašpar [-] , J. Lerbletier [-] , J. Bartoš [-] (59. P. Vohár [-] ) , A. Vrba [-] , J. Procházka [-] , M. Reitspies [-] , J. Silovský [-]

ŽK: 34. P. Žák - 28. D. Novák , 88. M. Reitspies .
Hráči zápasu: V. Klásek .
Místo: Pačejov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jílek Aleš - KOVÁŘÍK Tomáš, KANTA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.