3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Hoštice padly s nováčkem, navíc po minulých kolech nebyly spokojení s výkony rozhodčích


Branky


22

Bavorov si připsal první výhru, když na domácím hřišti porazil 3:1 Hoštice. Vše podstatné se odehrálo v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petržílka chytil i opakovanou penaltu

Hoštice odjely k zápasu bez šesti hráčů a pouze s jedním náhradníkem. Do první vyložené šance se dostali domácí, jenže přestřelili odkrytou bránu. Poté si vypracoval slibnou šanci hostující záložník Pavel Rejšek, ale jeho střelu vykopl domácí obránce na brankové čáře. Dvacátá pátá minuta přinesla velký rozruch, kdy domácí zahrávali pokutový kop, ten bravurně chytil Petržílka, jenže na signál pomezního nechal hlavní rozhodčí penaltu opakovat. I podruhé ovšem vynikl pětadvacetiletý Petržílka. Z následného brejku se hosté dostali do vedení. Bavorov poté zvedl aktivitu a postupně třemi góly v poměrně rychlém sledu zápas otočil.

Druhá půle branky už nepřinesla

Druhý poločas přinesl vyrovnanou partii, avšak bez velkých šancí, a tak si Bavorovští došli pro první body v sezoně. V dalším kole Bavorov jede do Vacova, Hoštice čeká venkovní zápas proti Oseku B.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch, asistent trenéra: Z různých důvodů chybělo trenérovi v utkání v Bavorově 6 hráčů, a proto musel na celé utkání nastoupit 15letý Koudelka a nevedl si špatně. První brankovou příležitost zahodili domácí, když jejich útočník přestřelil prázdnou branku. Následovala tutovka našeho Rejška, kdy míč po slabé střele vykopl na brankové čáře obránce. Domácí lépe kombinovali a vytvořili si převahu, která k zakončení nevedla. Rozruch přinesla 25. minuta a proti nám nařízená penalta po standardní situaci. Náš brankář střelu kryl, což se nelíbilo pomeznímu rozhodčímu, na jehož signál nechal hlavní akci opakovat. Petržílka se opět překonat nenechal a penaltu vyrazil. Z rychlého protiútoku nás následně dostal do vedení Rejšek. Domácí mužstvo zvýšilo svoji aktivitu a do poločasu průběh utkání otočilo. Po změně stran se hrála vyrovnaná partie, která již branky nepřinesla. Po minulých kolech byl pro mne výkon rozhodčích velkým zklamáním.



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
R. Oláh [-] - M. Färber [-] , D. Calta [-] (78. P. Štěch [-] ) , F. Gašpar [-] (85. Z. Líkař [-] ) , D. Řezáč [-] , M. Polanský [-] , L. Kautman [-] , V. Bláha [-] , F. Hubáček [-] , D. Folta [-] (50. B. Slavík [-] ) , T. Brych [-] (67. P. Gašpar [-] )

TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - K. Kohout [-] , J. Strnad [-] (46. T. Vlk [-] ) - P. Rejšek [-] , V. Dohonyi [-] , P. Lemberger [-] , R. Lacko [-] - M. Červený [-] , V. Paroubek [-] , M. Šilhan [-] - O. Koudelka [-]

ŽK: 64. M. Färber - 32. P. Rejšek , 73. T. Vlk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ondra Milan - HNILIČKA Jaroslav, IRAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Pavel Poláček
Tip experta: remíza

Okresní derby podle mě přinese remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích