J. Najmon 25. (p.)
J. Šafár 34.
J. Najmon 34.
3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.03.2020 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle začala jaro výhrou. Bude takto pokračovat a zachrání soutěž? Uvidíme


Branky


25. J. Najmon (p.) , 34. J. Šafár , 34. J. Najmon - 78. J. Dolejš
14

Jak Žihle vstoupí do začátku jara, s tím si jistě dělal hlavu nejeden člen tohoto fotbalového oddílu. Konec sezóny se jim bodově vyvedl. Budou v tomto trendu pokračovat, nebo je čeká klopýtání a spodek tabulky? Prověřit jejich formu přijel v prvním utkání tým z klatovska - Mochtín. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta otočila ráz hry

Mochtín začal na hřišti svého soupeře dobře. Byl aktivnější, měl převahu i menší šance. Ve 24. minutě však přišel zlom. Po rohovém kopu Vichr fauloval ve skrumáži domácího útočníka, obdržel za to žlutou kartu a navíc - kopala se penalta! Tu proměnil v úvodní gol zápasu zkušený domácí harcovník Najman a nastartoval tím obrat ve vývoji tohoto utkání. O deset minut později bylo pro Mochtín ještě hůře. To se svým druhým gólem znovu prezentuje domácí Najman a na 3:0,o pouhou minutu později, zvyšuje po volném přímém kopu nepokrytý Šafář - je prakticky rozhodnuto. 

Domácí se zatáhli a drželi výsledek

Za tohoto příznivého stavu se domácí zatáhli, vyztužili svoji obranu, Mochtín se naopak snažil otevřenější hrou a útočnějším pojetím s výsledkem ještě něco udělat. Podařilo se mu v 78. minutě snížit J. Dolejšem na 3:1, ale více toho domácí obrana mochtínským hráčům nedovolila. Žihle si tak připisuje všechny 3 body, posouvá se z předposledního, 15. místa na místo 14., s celkovým ziskem 13 bodů. Mochtín jich má zatím 21.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér domácích: První poločas jsme plnili co jsme měli. Nenechali jsme hrát soupeře a jeho rozehrávku napadali. Druhou půli jsme si pohlídali. Soupeř otevřel hru, ale žádný protiútok už jsme neproměnili. Dodrželi jsme nastavenou taktiku a proto jsme obdrželi jen jednu branku. Jsem s předvedenou hrou svého týmu spokojen.

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Začali jsme dobře, byli jsme aktivnější, ale zásadním zlomem byla proměněná penalta a následné dvě slepené branky. Doufejme, že již v dalším utkání (doma derby se Startem Luby) prokáží naši fotbalisté větší nasazení, bojovnost a touhu po vítězství.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Štěpánek [-] - J. Masopust [-] , J. Najmon [-] , J. Šafár [-] (79. D. Kunt [-] ) , M. Morgenstern [-] , R. Otcovský [-] , L. Milan [-] (15. T. Přibyl [-] ) , V. Churavý [-] , J. Čapek [-] , L. Rázek [-] , F. Půta [-]

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - S. Spasov [-] (55. T. Velek [-] ) , M. Kapusta [-] (79. D. Gajdušek [-] ) , Z. Smolík [-] , S. Strejc [-] , J. Čeleda [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , T. Vichr [-] , J. Dolejš [-]

ŽK: 24. T. Vichr , 55. T. Velek .
Hráči zápasu: J. Najmon .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: VOCELKA Milan - ŠIMEK František, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: remíza

Věřím že jsou hosté schopni obrat domácí o body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích