Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyňský démon shodil lídra z trůnu


0

Tak to tu ještě nebylo. Napjatě očekávané derby o lídra tabulky mělo nakonec překvapivě jednoznačný průběh. Lví podíl měl na této skutečnosti nestárnoucí volyňský matador Jiří Němeček starší, který svými čtyřmi brankami v zápase vymazal soupeře, postrčil Volyni v tabulce před svého soka a sám si upevnil vedení v tabulce střelců. Nejen díky němu pak SK Slavoj Volyně zvítězil nad TJ Hradiště v souboji o čelo tabulky 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nebyla až tak jednoznačná

Celek TJ Hradiště přijel do Volyně z pozice lídra tabulky. Vítězstvím by si svou pozici pojistil, naopak Volyně by jej vystřídala v čele jen za předpokladu, že by současně s ní (ne)bodovaly také Bělčice. Dalo by se bez nadsázky říci, že se hrálo utkání podzimu. Tradiční divácká kulisa ve Volyni byla o to intenzivnější a domácí navíc pro diváky nachystali bohatý doprovodný program.

Samotné utkání o vedení v tabulce začala obě mužstva velmi opatrně. Hra se odehrávala převážně mezi vápny a nikdo nechtěl udělat první chybu. Náznaky šancí pak spolehlivě odvracely obrany obou mužstev. Přibližně po 20 minutách hry nakonec jako první převzali iniciativu domácí a zatlačili hosty do defenzivy. Z toho také vyplynula první branka. Na hranici vápna byl ve 28. minutě faulován Jiří Němeček st. a sám trestný kop proměnil střelou po zemi k tyči překvapeného brankáře hostí Michala Kašky: 1-0. Inkasovaný gól však hosty povzbudil k větší aktivitě, rozehráli se a zejména po své pravé straně několikrát nebezpečně zaútočili. Z jedné akce se jim ve 41. minutě podařilo vyrovnat, když se k odraženému míči dostal Libor Pichlík a prostřelil Tomáše Mráze v brance domácích: 1-1. Gól do šatny mohl domácí mrzet, ale v tu chvíli nikdo netušil, co všechno se odehraje ve druhé půli.

 

Čtyři trefy matadora rozhodly zápas

Do druhého poločasu nastoupil domácí Slavoj s jasným cílem: větším pohybem přinutit hosty k chybám a rozhodnout zápas ve svůj prospěch. To se začalo dařit v 60. minutě, kdy se postavil k trestnému kopu ze 30 metrů opět Jiří Němeček st. a nedal brankaři Michalu Kaškovi šanci: 2:1  V 70. minutě pak domácí Roman Prihara nadvakrát poslal do vápna střílenou přihrávku a Antonín Mack zvýšil již na 3:1. To už byly ve varu i přítomné dvě stovky diváků, kteří hnali domácí hráče do útoku. Hosté začali podléhat bouřlivé atmosféře a začali kupit chyby. V 75. minutě skončil špatný odkop stopera hostí za obranou, kde číhal nezastavitelný Jiří Němeček st. a střelou k tyči dokončil svůj nepřímý hattrick: 4-1. V 82. minutě střídající Filip Gašpar převzal přesnou přihrávku za obranu a běžel sám na brankáře. Místo střely však zvolil nezištnou přihrávku na nabíhajícího Jiřího Němečka st., který do prázdné brány vstřelil svůj čtvrtý gól. Utkání se pak dohrávalo za potlesku natěšených diváků. SK Slavoj Volyně tedy zvítězil nad TJ Hradiště v souboji o čelo tabulky 5:1.

 

Gratulujeme SK Slavoj Volyně k pozici nejlepšího týmu podzimní části!

 

V předehrávce jarní části nyní zajíždí Volyně v sobotu 14. listopadu na hřiště Otavanu Štěkeň a Hradiště přivítá doma o den později, tedy v neděli 15. listopadu, nevyzpytatelné Vlachovo Březí.



Ohlasy k zápasu


"Důležité utkání o čelo jsme zvládli velmi dobře. Teď musíme vítězství potvrdit ve Štěkni. Poděkování patří našim fanouškům za perfektní povzbuzování. Tímto bych je rád pozval do Štěkně na poslední podzimní zápas."




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - J. Dvořák [-] , P. Rojík [-] , M. Chvosta [-] , M. Malina [-] - R. Prihara [-] (85. P. Neumitka [-] ) , J. Němeček ml. [-] (89. M. Kopáček [-] ) , A. Mack [-] , J. Havlíček [-] - J. Němeček st. [-] , P. Gašpar [-] (65. F. Gašpar [-] )

TJ Hradiště
M. Kaška [-] - D. Čejka [-] , M. Chassard [-] (85. L. Vyrostek [-] ) , J. Vepřovský [-] , P. Žalud [-] - L. Hanus [-] , L. Hubička [-] , J. König [-] , M. Čítek [-] (39. J. Mařík [-] ) - T. Rybár [-] , L. Pichlík [-]

Místo: Volyně. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - Novák Roman, Šedivý Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.