3:2
(0:0)
51. J. Kureš
89. M. Hevera (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nervózním utkání nakonec zvítězily Bělčice


Branky


12. K. Hanzlík , 58. A. Ježek , 77. O. Páca - 51. J. Kureš , 89. M. Hevera (vl.)
0

Vlastní gól, červená karta, 3 žluté karty za minutu a pět branek. To všechno bylo k vidění na utkání v Bělčicích, kde domácí Sokol hostil Blaník Strunkovice. Domácí se ujali vedení již ve 12. minutě. Následovala série žlutých karet pro hosty ze Strunkovic v jedné minutě. Hosté srovnali v úvodu druhé půle, ovšem domácí šli bezprostředně poté opět do vedení, přidali další dvě branky, a jelikož ta poslední byla jejich vlastní, skončil zápas mezi TJ Sokol Bělčice a TJ Blaník Strunkovice poměrem 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté útočili, domácí skórovali

K poslednímu utkání podzimní části přijel na hřiště Bělčic celek TJ Blaník Strunkovice. Hosté si z minulého kola přivezli výrazné vítězství doma, stejně jako Bělčice, které minule hrály také doma a vyhrály s převahou. Nyní se ovšem museli domácí potýkat s náročnějším soupeřem. Byl to také souboj mládí v brance: za domácí chytal šestnáctiletý Matouš Burian a za hosty Radek Medřický ze stejného ročníku. Zpočátku se zápas vyvíjel tak, že si hosté vytvářeli příležitosti, ale proměňovali je domácí. Hned v 5. minutě přestřelil v šanci na malém vápně Ondřej Páca. V 11. minutě poslal Adam Ježek výstavní kolmou přihrávku na Karla Hanzlíka, ten nedal hostujícímu brankáři Matouši Burianovi šanci a dostal Bělčice do vedení: 1-0. O chvíli později se dostali do šance hosté a jen díky pohotovému zásahu Matouše Buriana se Jiřímu Kurešovi nepodařilo vyrovnat. Hosté z Blaníku dostávali domácí Bělčice svým lepším pohybem a kombinací stále více pod tlak, domácí se spíše jen bránili a přišla další příležitost hostí. Ve 40. minutě došlo mezi domácími hráči k nedorozumění, čehož využil Ivan Šimčík a zblízka přestřelil branku domácích. Na příležitosti tedy jasná převaha hostí, na proměněné šance 1:0 pro domácí, taková byla situace před přestávkou.

 

Vlastenec průběh zápasu zdramatizoval, ale nezvrátil

Ve druhé půli se hosté přece jen dočkali, když svůj tlak zúročili v 52. minutě, kdy získal snad až příliš mnoho prostoru ve vápně hostující Jiří Kureš a tentokrát se trefil: 1-1. Vyrovnávající gól paradoxně pomohl spíše domácím, kteří se herně postupně zvedli a výsledkem byla nejprve vyškrábnutá střela k tyči, kterou v 56. minutě poslal Jan Cibulka. Další střela k tyči už ovšem našla svůj cíl. V 58. minutě poslal Karel Hanzlík milimetrovou přihrávku na svého spoluhráče Adama Ježka a ten vrátil domácím jednobrankové vedení: 2-1. Domácí se pak zatáhli a úspěšně odolávali náporu hostí. Hrálo se podle osvědčeného schématu: vedoucí tým brání a vyráží do protiútoků ve chvíli, kdy prohrávající soupeř někde ponechá ve své snaze o vyrovnání otevřená vrátka. A tak přišlo nejprve varování, kdy v 76. minutě trefil Milan Mach jenom pravou boční síť branky, ale v 77. minutě to byl opět Karel Hanzlík, který nalezl ve vápně nekrytého Ondřeje Pácu a ten přidal gól jistoty: 3-1. V 88. minutě to mohlo být ještě zajímavé, jelikož po centru z levé strany si domácí Martin Hevera srazil míč do vlastní branky (3:2), ale nakonec se z těsného vedení radovali domácí. Hosté nelibě nesli některé kontroverzní výroky rozhodčího, za což si po peprné výměně názorů vykoledoval Ivan Šimčík červenou kartu v 90. minutě zápasu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, jednatel: "Náročné domácí utkání s kvalitním soupeřem, který nás sice herně po velkou část utkání přehrával, ale my jsme byli dopředu efektivnější, měli jsme více šancí a dokázali jsme třikrát skórovat. Hosté nás postupně lepším pohybem a kombinací dostávali pod tlak, my jsme se spíše jen bránili, v 88. minutě jsme to trochu zdramatizovali vlastní brankou, ale vydřené a zasloužené vítězství jsme si již vzít nenechali."




Sestavy


TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - K. Zeman [-] , P. Burian [-] (52. L. Sejkora [-] ) , L. Krameš [-] , J. Cibulka [-] - A. Ježek [-] , V. Mach [-] , K. Hanzlík [-] (85. P. Hevera [-] ) , M. Hevera [-] - O. Páca [-] , J. Řezáč [-] (89. R. Suda [-] )

TJ Blaník Strunkovice
R. Medřický [-] - R. Hudec [-] , L. Klein [-] , D. Kiš [-] , D. Kiš [-] - M. Kochma [-] , P. Mottl [-] (78. S. Pelech [-] ) , V. Beneš [-] , J. Záhorka [-] - J. Kureš [-] (83. P. Novák [-] ) , I. Šimčík [-]

ŽK: 54. L. Sejkora - 20. V. Beneš , 20. P. Mottl , 21. M. Kochma , 38. D. Kiš , 38. J. Kureš , 44. J. Záhorka . ČK: 90. I. Šimčík .
Hráči zápasu: K. Hanzlík - J. Kureš .
Místo: Bělčice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Křížovský Jiří - Ondřej Adam, Novotný Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.