D. Gryz 22.
1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice zaslouženě vyhrály v Závadě


Branky


24

Vávrovice vedly po poločase o dvě branky a výhru pak ještě brankou pojistily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

Vávrovice suverénně porazily domácí družstvo ze Závady. Už po čtvrthodině hry dostal nahrávku mezi hráče Číp, který nasadil kličku brankáři i obránci a zasunul balon do zcela odkryté branky – 0:1. Závada se na chvíli vrátila do hry ve 22. minutě, když při standardce neuhlídala hostující obrana Gryze, který hlavou pohodlně skóroval – 1:1. O chvíli později navíc mohla Závada ještě otočit skóre zápasu, ale domácí útočník Daniel Štefek nevyzrál na gólmana Tesaře. Ve 32. minutě tak vrátil hostům vedení Jakub Lichovník, který dostal míč do vápna a střelou na vzdálenější tyč nedal Krajíčkovi šanci – 1:2. Před pauzou zvyšoval vedení Vávrovic po přihrávce Jakuba Lichovníka jeho bratr Jan, který se sám proháčkoval do vápna a pokořil Krajíčka – 1:3. V prvním poločase ještě mohla Závada děkovat výbornému Krajíčkovi že je to pouze o dvě branky. Hodně šancí spálili hlavně bratří Lichovníci a střelecké kopačky nenazul rovněž i Chryczyk. 

Vávrovice vedení pojistily

Ve druhém poločase se moc obraz hry na hřišti nezměnil Vávrovice nadále pálily své šance. Závada se sice více osmělovala, ale její centry do pokutového území moc z rovnováhy brankáře Tesaře vyvést nemohly, i když hodně mu stěžovalo práci počasí. Ani střely z velké vzdálenosti ohrožení jeho branky nepřinesly. Ve druhé části tak padla jen jedna branky, a to v 66. minutě, když aktivně hrající Jakub Lichovník gólově oslovil Čípa, který nezaváhal a Krajíček naposled lovil balon ze sítě – 1:4. V závěru ještě mohl navýšit skóre hostující Morisch, ale ani jeho střely se neujaly.

 

Vávrovice budou příště hostit Litultovice. Závada jede do Komárova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Robin Vitásek (hráč): Šli jsme do zápasu značně oslabeni, soupeř nás v začátku zatlačil, dal první gól, my ze standardky srovnali a z následné naší šance jsme mohli jít do vedení, to se ale nestalo, a následný brejk hosté využili a v dalším průběhu si zaslouženě došli pro vítězství.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Kluky dneska pochválit nemůžu, protože kromě čtyř branek jsme neproměnili další kupu šancí, takže jsme klidně do poločasu mohli vést i 10:0. Musíme na koncovce zapracovat, mohlo by se nám to vymstít v příštích zápasech.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Štefek [-] , R. Vitásek [-] , M. Balon [-] , D. Gryz [-] , J. Ječmínek [-] , M. Krupa [-] , D. Vitásek [-] , M. Kozel [-] , D. Kubiš [-] (46. P. Štefek [-] ) , D. Štefek [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Chryczyk [-] , M. Schoppik [-] (74. M. Klein [-] ) , M. Číp [-] , J. Lichovník [-] , D. Klein [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , V. Pchálek [-] (87. P. Váleček [-] ) , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 72. J. Ječmínek .
Hráči zápasu: P. Krajíček - O. Tesař .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PINČEK Milan - HRUBÝ Heinz, MRUSEK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: výhra hostů

Závada už potřebuje body jako sůl, ale přesto tipuji výhru Vávrovic.

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Toto utkání je velmi těžké hodnotit, ale o něco více favorizuji hostující mužstvo, které využije svých zkušeností

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích