0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankový výsledek, po kterém berou Luby druhý bod


Branky


20

Rokycany B v této sezóně, v základní hrací době, ještě nepoznaly pachuť porážky. Nicméně, spolu s touto poslední remízou, kdy už čtyřikrát prohráli na penalty, se jim jejich bodový náskok z prvních kol vytratil. Luby ale nepřijely do Rokycan prohrát a přesně tak se na hřišti prezentovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postavení v tabulce nehrálo rozdíl

Luby se do domácích hned ze začátku opřely a nedarovaly jim volného prostoru. Jasně ukázaly, že nepřijely pouze body odevzdat, ale řádně o ně zabojovat. Domácí se po úvodních akcích dostali do hry a také oni ukázali, že na špici tabulky nejsou neprávem. Hrálo se s velkou chutí od jednoho vápna k druhému, ale bez využitých šancí. Výborná byla obě obranná uskupení, spolu s brankáři Martinem WohlmuthemVlastimilem Hromadou. Jelikož se ani jeden z týmů neprosadil, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Luby mohly vyhrát

Pěkný fotbal následoval i po přestávce. Ale kromě udělené žluté karty hostujícímu Aleši Čížkovi v 54. minutě se nic závratného neudálo. A to ani potom, co se u velkých šancí na skórování za hosty vystřídali Jerome Cole, kapitán Miroslav Šůs nebo Patrik Kvítek. Domácí brankář Wohlmuth měl hodně práce, ale do konce zápasu se mu podařilo udržet čisté konto - už počtvrté v této sezóně. Lepší je v této statistice jen kaznějovský Švamberg.

Luby nezaváhaly

Jelikož konec zápasu skončil 0:0, muselo dojít na penaltový rozstřel. Na ty měli Rokycany negativní bilanci, kterou ještě prohloubily. Prohrály na penalty už počtvrté, když domácí brankář tentokrát nevystihl ani jednu střelu, za to Hromadovi se to povedlo. Po výsledku penalt v poměru 3:5 si hosté tedy odvážejí bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér domácích: Po zápase je pro nás bod velmi cenný, jelikož jsme v závěru zápasu mohli několikrát inkasovat, ale brankář nás zachránil. Byl to vyrovnaný zápas, ale Luby měly v závěru více ze hry a zaslouženě bere druhý bod.

TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér hostů: Na zápas jsme se dobře připravili a výborně nám fungovala obrana. Škoda zahozených šancí, mohl být výsledek lepší. Výborný kolektivní výkon a dva body zasloužené.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Lev [-] (46. K. Bouše [-] ) , F. Stejskal [-] (72. B. Vašíček [-] ) , J. Huňáček [-] (57. D. Kulle [-] ) , M. Kužma [-] , O. Varga [-] , J. Laubr [-] , T. Pliml [-] , J. Ječmen [-] , M. Ineman [-] , M. Chmelíř [-]

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - A. Čížek [-] , J. Havlíček [-] (71. L. Janda [-] ) , J. Cole [-] (86. K. Šleis [-] ) , T. Bureš [-] , M. Šůs [-] , J. Holý [-] , J. Skýpala [-] , V. Koželuh [-] , T. Votava [-] , P. Kvítek [-]

ŽK: 58. A. Čížek .
Hráči zápasu: M. Wohlmuth - V. Hromada .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Křen Jiří - SLADKÝ Stanislav, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš Pekník
Tip experta: výhra domácích

Luby budou bojovat na hřišti Rokycan, ale myslím si že body zůstanou doma

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích