2:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 18:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tenisový výsledek se zrodil na umělce 33. ZŠ v Plzni


Branky


65. T. Pekník , 89. Z. Rolko - 23. K. Krejčí (p.) , 39. D. Staněk , 44. Š. Říha , 71. J. Motl , 78. I. Butnaru , 83. J. Landa
20

TJ Košutka Plzeň zřejmě kvůli nevlídnému počasí a nekvalitnímu domácímu terénu, kontaktovala v týdnu soupeře ze Žichovic s žádostí odehrát utkání na umělé trávě, s čímž hosté souhlasili. Zvoleným hřištěm bylo zázemí fotbalové akademie FC Viktoria Plzeň, umělá tráva v areálu 33. ZŠ v Plzni a pro pozdní podzim v netradičním čase, v 18:00. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvacetiminutovka oťukávání, do kabin za stavu 0:3

Soupeři se první dvacetiminutovku seznamovali, jakou bude který z nich na umělce volit taktiku. Oba týmy si vytvořili několik pohledných akcí, ale bez brankového zakončení. Tomu dala přítrž až ve 23. minutě nařízená penalta, kterou proměnil zkušený exekutor, Karel Krejčí. Následně převzali otěže hry hosté a na soupeře přehrávali. Do koncovky se hodně tlačil Krejčí Krýslem, podporovaný rychlým Motlem z křídla. Ale skóre dokázali před přestávkou navýšit úplně jiní hráči. Nejdříve se trefil David Staněk a minutu před koncem poločasu přesně zamířil také Štěpán Říha. Do kabin se tak šlo za velmi nepříznivého stavu pro domácí Košutku.

Druhý nejlepší střelec soutěže snížil, ale Žichovice nenechali nic náhodě

Do druhého poločasu vstoupili hosté ve volnějším tempu a nechali tak domácím prostory k vytváření slibných šancí k zakončení. Až po dvaceti minutách hry se ale Košutka dočkala snížení. To se gólově prosadil Tomáš Pekník, který tak snížil náskok nejlepšího střelce soutěže z Petřína. Jeho tým to však dostatečně nenakoplo a díky dírám v obraně v 71. minutě navyšoval vedení hostů Jiří Motl a o několik minut později i kapitán Žichovic, Ion Butnaru.  Následovalo několikanásobné střídání na obou stranách. Do hřiště se dostal Jan Landa, který se o pět minut později radoval ze vstřelení šesté branky Žichovic. Za výborný týmový výkon byl při svém střídání potleskem od spoluhráčů odměněn odstupující Karel Krejčí, kterého naposlední minuty nahradil Lukáš Červený. Domácí už jen v závěru zásluhou Zdeňka Rolka snížili na 2:6 a toto tenisové skóre se poslední minutky nezměnilo. 

 

Žichovice se díky této vysoké výhře dostali před rezervy Rokycan a Petřína, které v tomto kole braly pouze po bodu. A pokud nezaváhají v posledním kole s rozjetým Svatoborem, přezimují na první příčce 1.A třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán domácích: Zápas bych z naší strany rozdělil na dvě půlky. Ta první byla hrozná. Bezduchej, bezkrevnej a odevzdanej výkon bez bojovnosti. Druhá půlka o poznání lepší, soupeře se nám povedlo zatlačit. Bohužel po snížení na 1:3 jsme udělali chybu v obraně a dostali čtvrtý gól. Sportovně však musím uznat, že žichovický tým byl lepší a kombinačně nás přehrál. Viděli jsme jiné Žichovice než v minulých letech.

TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér hostů: Začátek zápasu byl na umělce celkem vyrovnaný. Nám vyhovovala velikost hřiště. Domácí se hodně snažili, ale my byli v koncovce produktivnější, a to rozhodlo zápas.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - K. Liška [-] (86. J. Pekník [-] ) , J. Chabr [-] (80. T. Krejčí [-] ) , J. Kalaš [-] (73. F. Bloch [-] ) , P. Macht [-] , M. Kadlec [-] , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , J. Hemzáček [-] (86. M. Milota [-] ) , M. Primas [-]

TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - D. Staněk [-] , J. Motl [-] , J. Krýsl [-] (80. V. Hanzlík [-] ) , Š. Říha [-] , K. Krejčí [-] (83. L. Červený [-] ) , P. Čadek [-] , I. Butnaru [-] (78. J. Landa [-] ) , L. Černý [-] , D. Žáček [-] , V. Jech [-] (62. M. Špírek [-] )

ŽK: 54. M. Primas , 69. Z. Rolko .
Hráči zápasu: K. Krejčí .
Místo: 33. ZŠ - UMT. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Valenta Martin - ŠIMEK Jakub, ŠIMEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš Pekník
Tip experta: výhra domácích

Proti rozjetým Žichovicím se bude hrát těžko, ale zase nám svědčí když se hraje proti fotbalovým týmům. Věřím že se semkneme a o jeden gól budeme veselejší

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů