S. Makovec 90. (p.)
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice doma obraly o body Košutku


Branky


90. S. Makovec (p.) - 57. T. Pekník
19

Košutka měla před utkáním dvojnásobný počet bodů na domácí Svéradice. Nicméně Svéradicím se na domácím hřišti celkem daří a hosté mají problém se střílením branek, takže se mohlo stát cokoliv.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Herně byli lepší hosté, ale na svéradickém nekvalitním podkladu se jim špatně, spíše nepřesně, kombinovalo. Ač si hosté vytvářeli veliké množství šancí, troskotali na svém nepřesném zakončení. Kdž už zamířili své projektyly na branku, zlikvidoval je domácí Soukup. Domácí se pokoušeli hledat otevřená místa v košutecké obraněnicméně jejich protiútoky většinou postrádaly střelbu. Do šaten se šlo za bezbrankového stavu.

Penalta v samotném závěru zápasu

Košutka na hřišti byla i ve druhém poločase aktivnějším týmem. Její snažení se vyplatilo až v 57. minutě, když ze strany centroval Rolko a zakončující Pekník si ještě před vstřelením branky narazil o brankovou tyč. Domácí jakoby toto nakoplo a dostávali se více do šancí. Zejména Kába využíval své rychlosti, nahrávek soupeřů a kdyby o pár minut později srovnal, nikdo by se nemohl divit. Ale hostující Šatra byl proti. Ke konci utkání už byli lepší domácí, kteří vycítili šanci na vyrovnání, jelikož hostům vázla koncovka. Jenže to nepřicházelo, až do momentu z posledních minut zápasu. V 90. minutě se k míči do vápna Košutky rozbíhal domácí Kába, do kterého se zbytečně, možná nešikovně, opřel košutecký obránce. Hlavní rozhodč následně na popud asistenta odpískal pokutový kop. Následné dohady a připomínky hostů v následujících dvou minutách vyústily v celkem 4 žluté karty. K pokutovému kopu se postavil Makovec, který proměnil a poslal zápas k penaltovému rozstřelu.

Podráždění hosté penalty nezvládli

Kopalo se celkem 7 sérií pokutových kopů, které vyzněly lépe pro domácí výsledkem 6:5. Výrazně se za výsledek podepsal domácí brankář Soukup, který dvě penalty pochytal.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér domácích: Košutka byla od začátku aktivnější, my se snažili využívat mezírek v obraně, což se však nedařilo. Po obdržené brance soupeř polevil a my toho chtěli využít. Ale střelecky jsme se neprosadili. V závěru si myslím že zcela zbytečně byl náš hráč hostující obranou ve vápně faulován a díky tomu jsme měli výhodu pokutového kopu, který jsme proměnili. Při penaltách nás podržel brankář.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán hostů: Byli jsme lepším týmem, ale nedařilo se nám vstřelit branku. Ve druhém poločase jsme měli dát více branek než jednu a v závěru jsme se nemuseli dohadovat u sporné penalty. Potom jsme penalty možná vlivem frustrace nezvládli.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , L. Pícka [-] , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , M. Hájek [-] , M. Heimlich [-] , J. Makovec [-] (55. P. Chládek [-] ) , M. Petrášek [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-]

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - K. Liška [-] , J. Kalaš [-] (71. M. Navrátil [-] ) , P. Macht [-] , M. Kadlec [-] , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] (65. J. Chabr [-] ) , J. Hemzáček [-] , D. Vojta [-] (87. J. Pekník [-] ) , M. Primas [-]

ŽK: 35. D. Klas , 82. P. Chládek , 82. S. Makovec - 90. F. Šatra , 90. Z. Rolko , 90. M. Kadlec , 90. M. Primas .
Hráči zápasu: M. Soukup - T. Pekník .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Rubáš Jakub - JAKŠ Jan, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Matěj Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Svéradice nebudou mít proti Košutce nárok. Padnou minimálně 4 branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích