Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 14:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice si tenisovým skóre smlsli na rozkládající se Žihli


Branky


16

Žihle přijela s devíti hráči a dvěma brankáři. Jeden z nich tak musel do pole a domácí jejich početního stavu využili. Všechno dění na hřišti navíc rozhodovala trojice zkušených rozhodčích, ve složení Hessová, ŠpindlerováŠálková

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První střela, první gól

Zápas začali dle předpokladů lépe domácí a hned ve 3. minutě se ujali vedení, když se do první střely na branku opřel Krejčí - 1:0. Domácí hráli hodně v klidu nikam se nehnali a takticky si vytvářeli pěkné střelecké příležitosti. Další branku a navýšení vedení, zařídil opět Krejčí, a to ve 22. minutě utkání. Hosté ale chtěli hrát také fotbal a na hřišti to ukázali několika vypracovanými šancemi. Žádnou z nich však neproměnili, a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro domácí.

Klidný průběh druhé půle a dalších 5 branek pro oko diváka

Domácí pokračovali ve své hře a i když se občas o něco hosté pokusili, k ničemu to nevedlo. Po 60. minutě vstřelili domácí dva slepené góly, když se nejprve trefil Jech a o 2 minuty později kapitán domácích, Butnaru. Žihle to nezabalila, o nic už jim nešlo, a tak hrála alespoň sympatický fotbal, namísto zbavování se míče s úmyslem vyčkat závěrečného hvizdu rozhodčí Hessové. Jenže po další individuální chybě obdrželi branku na 5:0, kterou vstřelil Mourek. Hosté se branky také doškali, když se rychlý Pfeifer dostal ke střele a snížil na 5:1. Před závěrečným hvizdem se ještě trefil domácí Krejčí, který tak završil hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér domácích: Soupeř k nám přijel v neúplné sestavě a na jejich hře to bylo vidět. Sympatické bylo, že chtěli hrát fotbal a nepřijeli to jen odbránit. Zápas byl taktéž plný fair play gest a nebyl nikterak zákeřný, což jistě ocenili oba týmy. Pro nás zasloužená výhra a jsem rád, že se probudil střelec Krejčí.

TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér hostů: Nesešli jsme se díky velké marodce, kdy i jeden z brankářů musel do pole a celková hra našeho týmu tomu odpovídala. Branky padaly vesměs po našich chybách, ale domácí jednoznačně vyhráli. Škoda jen toho krutého výsledku.



Sestavy


TJ Žichovice
J. Kozlík [-] (67. J. Landa [-] ) - D. Staněk [-] , J. Motl [-] , O. Chalupa [-] (46. P. Rojík [-] ) , Š. Říha [-] (70. L. Mourek [-] ) , M. Špírek [-] (76. D. Šperl [-] ) , K. Krejčí [-] , K. Brož [-] , I. Butnaru [-] , D. Žáček [-] , V. Jech [-] (79. L. Červený [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Šindelář [-] - P. Pfeifer [-] , J. Brož [-] , J. Štěpánek [-] , M. Morgenstern [-] , T. Přibyl [-] , L. Brož [-] , V. Churavý [-] , R. Otcovský [-] , J. Sefzig [-] , L. Milan [-]

ŽK: 58. T. Přibyl .
Hráči zápasu: K. Krejčí .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Hessová Tereza - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: David Kroc
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že obměněný tým ze Žihle si odveze tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích