2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice doma překvapili s rezervou Petřína


Branky


17

Petřínští měli před tímto utkání skoro čtyřikrát více vstřelených branek než domácí, ti se toho však nezalekli...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka a pak defenzíva

Před začátkem utkání byl pohled na lavičky obou mužstev velmi rozdílný. Na straně domácích bylo několik náhradníků připravených kdykoliv naskočit do hry. Na straně hostů byli pouze 3 trenéři, kteří se z důvodu nízké účasti svých hráčů raději sami zapsali do zápisu, kdyby jich bylo třeba. 

Ač úvodní branku vstřelil domácí Chalupa už v 5. minutě, první poločas patřil jednoznačně hostům. Domácí jen bránili, věděli, že to bude fyzicky náročné utkání a měřit míru kondice s šikovnými plzeňskými mladíky by nemuselo dopadnout dobře. Ale tato hra domácím vyhovovala, jelikož se hosté nedokázali dostat k vážnému ohrožení branky, případně bylo vše pokryté brankářem Kozlíkem. Ve 23. minutě proběhlo nucené střídání na straně hostů, když ze hry odstoupil brankář Landrgott a nahradil ho o 18 let starší Jaroslav Levý, který v týmu zastává spíše funkci trenéra. Do přestávky se již nic zásadního nestalo a tak domácí šli do kabin, možná překvapivě ve vedení za stavu 1:0.

Druhá půle 1:1, domácí tedy berou 3 body

Ve druhém poločase se domácím podařilo zvýšit v 55. minutě na 2:0, když se trefil Krejčí a na plzeňských byla vidět nesoustředěnost a přibývala agresivita s potřebou se zápasem ještě něco udělat. Vstřelit branku se povedlo až zkušenému Škardovi, ale krom několika žlutých karet se skóre již nezměnilo. Žichovice tak doma poprvé zvítězili, ba co víc, poprvé v nové sezóně doma vstřelili branku a bodově se tak dotáhli na Košutku a Petřín B.

Příští kolo jedou žichovičtí na derby do Svéradic. Petřín doma přivítá Žákavu.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér domácích:: Překvapení asi pro všechny a posílám pozdrav Expert tipérovi do Sušice :-D Jinak k zápasu - mladíci z Petřína jsou ohromně šikovní, tušili jsme, že nebudeme mít převahu s míčem, takže jsme hned od začátku bránili a to i proto, že se nám podařilo dát rychlou branku. Ale ve druhé půli se to otočilo, byli jsme lepší, podařilo se nám navýšit vedení a kdyby to skončilo 5:1, nikdo nemohl nic namítat. U soupeřů se mi líbila hra Hellera a za nás musím vyzdvihnout Žáčka, Motla a Staňka.

SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér hostů:: Bohužel jsme do Žichovic jeli v 11 lidech a naneštěstí jsme ještě v prvním poločase museli střídat brankáře. Na lavičce jsme s asistenty losovali a padlo to na Jardu Levýho, kterého ale musím pochválit, jelikož pár střel pochytal. V prvním poločase jsme ještě hráli svojí hru, ale ve druhé jsme se přizpůsobili soupeřům, kteří moc hrát nechtěli, bránili se a odkopávali. Soupeři gratuluji k bodům.



Sestavy


TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - Š. Říha [-] , I. Butnaru [-] (89. K. Brož [-] ) , L. Černý [-] , D. Žáček [-] , V. Jech [-] , D. Staněk [-] , J. Motl [-] , O. Chalupa [-] , J. Krýsl [-] (46. K. Krejčí [-] ) , M. Špírek [-]

SK Petřín Plzeň B
P. Landrgott [-] (23. J. Levý [-] ) - J. Šulc [-] , L. Zoubek [-] , M. Štefl [-] , D. Heller [-] , L. Gavrylovskyy [-] , M. Kordík [-] , A. Kohout [-] , T. Koudele [-] , P. Škarda [-] , M. Trojovský [-]

ŽK: 88. J. Kozlík - 59. J. Šulc , 70. P. Škarda , 71. L. Gavrylovskyy .
Hráči zápasu: D. Žáček .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Šiška Pavel - BOGDAN Gabriel, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Kalný
Tip experta: výhra hostů

Ať už bude Horváth nebo ne, tak či tak vyhrají hosté a to velkým rozdílem. Můj tip - 0:4

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích