0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci branky neviděli


Branky


15

Soupeřům zvlhl střelecký prach a na branky čekali fanoušci marně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Natěšené Těškovice, které během týdne přejely Litultovice, přivítaly Stěbořice, které stále prahnou po postupu do vyšší soutěže. Oba celky ještě na jaře neprohrály, a tuto skvělou bilanci si udržely i po tomto napínavém utkání. Stěbořice začaly aktivněji. Jejich úvodní střelecké pokusy skončily mimo branku, kterou hájil Roman Lazecký. Poté se osmělili domácí, ale pokusy Vavrečky a Matěje Krayzela končí mimo tři tyče. Po dvaceti minutách se ve velké šanci objevil Šindelář, ale nastřelil jen brankáře domácích. Další pokusy Gracy a Palety mířily mimo tři tyče, buď nad nebo vedle. V závěru poločasu se neprosadil těškovický Rek. 

Ani ve druhé týmy nemířily přesně

I ve druhé části byly Stěbořice aktivnějším týmem. Jako první zahrozil aktivně hrající Graca, ale jeho pokus skončil těsně vedle tyče domácí svatyně. Na opačné straně zlikvidoval pokusy Illíka a Juchelky brankář Kramný. Stěbořice pak zahrozily dvakrát Gracou, ale vždy ho dokázal vychytat spolehlivě chytající brankář Roman Lazecký. Deset minut před koncem se postavil k zahrávání trestného kopu hostující Čavera, ale Roman Lazecký opět předvedl excelentní zákrok, když míč vyrazil na tyčku a domácí obrana pak odkopla míč do bezpečí. O chvíli později dvakrát v nadějné pozici neuspěl domácí Illík. V závěru ještě hosté zahrávali několik rohových kopů, ze kterých vznikly pořádné závary, ale k brance opět nevedly, a i střela domácího Patrika Jedličky branáře Kramného nezaskočila. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

 

Těškovice jedou do Štítiny. Stěbořice hostí Jakartovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Obě mužstva předvedla kvalitní kombinační fotbal s brankovými šancemi na obou stranách. I když hosté měli opticky delší držení míče na svých kopačkách, byla remíza spravedlivá, protože si naše mužstvo díky bojovnosti a nasazení pro nás cenný bod zasloužilo. Zdárnému průběhu utkání napomohl také kvalitní výkon hlavního sudího. Hráči děkují skalním fanouškům za hojnou účast a opět silnou hlasivkovou podporu.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Byl to velice napínavý zápas, pro diváka zajímavý až do jeho konce. Byli jsme aktivnější po celý zápas, a v naši situaci je to ztráta dvou bodů.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - L. Brož [-] (46. D. Juchelka [-] ) , J. Solnický [-] , T. Rek [-] , J. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] , M. Krayzel [-]

TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - D. Burda [-] , V. Graca [-] , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , O. Šmalec [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 56. P. Čavera .
Hráči zápasu: Š. Kramný , M. Paleta .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - PRETSCH Adam, ONDRÁČEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

3. 5. 2019 20:47
Poslední dobou domácí hrajou fotbal, který stačí i na tak kvalitní celek jako Stěbořice, výhra domácích rozdílem dvou branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Těškovice jsou sice doma silné, ale hosté těsně uspějí

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vítězslav Chovanec
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů, ale bude to opět těžký zápas, jelikož Těškovice na tom svém placku umí a mužstva z předních příček dokáží potrápit, ale Stěbořice chtějí postup takže to urvou na svou stranu.

Tip: výhra hostů