F. Němec 16.
J. Vlk 29. (vl.)
2:3p.
(2:1)
22. J. Lavička (p.)
78. P. Gažák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice vyhrály na penalty a vezou dva body z Meclova


Branky


16. F. Němec , 29. J. Vlk (vl.) - 22. J. Lavička (p.) , 78. P. Gažák
15

20. kolo Plzeňské 1. A třídy přineslo souboj dvou sousedů z tabulky, jelikož do Meclova dorazily Kralovice. Domácí opět v základní hrací době neprohráli, ale tentokrát jim chybělo větší štěstí v penaltách a tak bod navíc si odvezly Kralovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úspěšnější v prvním poločase byli hráči z Meclova

Domácí do utkání v kročili aktivněji než hosté. Proto se jim hned v 16. min. podařilo dostat do vedení. Velmi slibná akce domácích pokračovala až přes Němce, který dokázal překonat hostujícího brankáře 1:0. Radost Meclova však netrvala moc dlouho. Za pět min. se hosté dostali do vápna, kde došlo ke kontaktu s domácí obranou a sudí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Lavička a v klidu srovnal na 1:1. Vyrovnávací branka však domácí nepoložila. Ve 29. min. letěl míč do vápna a ten si srazil do vlastní branky Vlk 2:1. 

Podobný vývoj pokračoval i druhém poločase

Po změně stran mohli diváci vidět podobný fotbal jako v prvním poločase. Meclov měl lehce více ze hry, ale zvýšit své vedení se nepodařilo. Toho využili hráči z Kralovice. Běžela 78. min. a domáýcí obrana lehce zaváhala. Toho dokázal využít Gažák, který navrátil svému týmu remízový stav. Jelikož se ani jedné straně nepodařilo po srovnávací brance již překonat brankáře, musely rozhodnout penalty.

Pouze jeden hráč neproměnil svojí penaltu

Tentmo penaltový rozstřel byl velmi zajímavý, jelikož jsme mohli vidět spoustu sebevědomích a zároveň úspěšných střelců. Jen jeden střelec nedokázal šanci z penalty proměnit a to hráč domácích. Proto bod navíc berou Kralovice.

 



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Milan Obdržálek (Trenér): Další domácí zápas jsme sice opět v základní hrací době neprohráli, ale dobrý výkon jsme znovu nedokázali proměnit v tříbodový zisk. V penaltách byli všichni stoprocentní, až na jednoho z domácích hráčů, což znamenalo že Kralovice si odvezou i druhý bod.




Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - M. Kubica [-] (56. M. Nidl [-] ) , F. Němec [-] , T. Ratner [-] , J. Čižikov [-] , M. Kubík [-] , J. Klíma [-] , O. Jireček [-] , V. Kafka [-] (85. A. Stodola [-] ) , R. Kopperberg [-] (77. T. Topinka [-] ) , J. Tolar [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - O. Růžek [-] , O. Dušička [-] (44. L. Sládek [-] ) , P. Bulín [-] , M. Kulhánek [-] , P. Koča [-] (78. P. Gažák [-] ) , J. Lavička [-] , D. Hyneš [-] , M. Bulín [-] , M. Chvosta [-] , J. Vlk [-]

ŽK: 26. M. Kubica - 49. D. Hyneš .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Rubáš Jakub - ŠÁLKOVÁ Helena, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích