2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka porazila první Rokycany B


Branky


20

Košutka je jeden z týmů, kterým se nepodařil vstup do jarní části. A 18. kolo jim nepřineslo jednoduchého soupeře. Hráči z Rokycan po dvou výhrách předskočili první Holýšov. Domácí ještě využili k zápasu propůjčené hřiště s umělým povrchem na Sencu Doubravka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Pekník dostal domácí do vedení

Diváci, kteří se přišli podívat na toto zajímavé utkání mohli vidět velmi vyrovnané utkání. Bohužel vytvořené šance se nepotýkaly s přesností a proto většinou zůstaly nevyužity. Nerozhodný stav trval do 38 min. Košutka dostala soupeře pro tlak. V závaru před brankou se dokázal prosadit Tomáš Pekník a dostal tak Košutku do vedení 1:0. Zbytek minut prvního poločasu byl zápas stále vyrovnaný, ale branku se již nepodařilo vstřelit žádnému týmu a tak se šlo do šaten.

Hráči z Rokycan se snažili o vyrovnání

Druhý poločas zahájili hosté aktivněji s touho vstřelit minimálně vyrovnávací branku. Obrana domácích svým zodpovědným výkonem nepouštěla soupeře do vážnějších akcí. Domácí pak hrozili spíše z rychlých protiútoků a mohli tak klidně svůj náskok ještě zvýšit. Bohužel se trápili v koncovce. Na plac poslal domácí trenér Daniel Trinera, který hru oživil. V 74 min. se dostal k zakončení a nemýlil se 2:0. Tato branka domácí nakopla vytvořila si soustu šancí k zakončení, ale bohužel se šance setkaly s neúspěchem. Naopak v 87 min. snižuje střelec týmu Jaroslav Šafář 2:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Jaroslav Slavik (Trenér): Řekl bych vyrovnané utkání, kdy jsme si vytvořili více gólových příležitostí a bohužel jen dvě proměnili. Po pravdě řečeno, čekal jsem od soupeře trochu víc. V podzimním utkání působili rokycanští určitě fotbalověji. Druhý poločas se hosté snažili o vyrovnání, ale kluci je do žádných vážnějších šancí nepouštěli. Sice před konce utkání snížili, ale na více už čas neměli a kluci to zkušeně dohráli. Musím pochválit všechny hráče za bojovnost a vůli po vítězství.

FC Rokycany B
Josef Aubrecht (Trenér): Podali jsme nejslabší výkon v jarní části soutěže, přesto utkání bylo remízové, ale vlastní nedisciplinovaností a nezodpovědností jsme se připravili o všechny body, hráčům dělala, až nezvyklé problémy umělka, nedokázali si přihrát na 5 metrů, stále hledali míče ve vzduchu a nemluvím vůbec o jakékoliv finální přihrávce, Pokud hráči nebudou dodržovat taktické pokyny a hrát zodpovědně jako doposud ve prospěch kolektivu nemůžeme absolutně vyhrávat s níkým. Snad přišla takováto zbytečná porážka včas a kluci se zamyslí sami nad sebou každý sám a ztráta 3 bodů nám muže paradoxně pomoci v dalších zápasech.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - T. Pekník [-] (70. D. Triner [-] ) , M. Nedvěd [-] , J. Chabr [-] , F. Řežábek [-] (53. F. Fikar [-] ) , P. Macht [-] , J. Blažejovský [-] (30. Z. Hladík [-] ) , Z. Rolko [-] , L. Kovařík [-] , S. Vokáč [-] (55. J. Pekník [-] ) , M. Primas [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - V. Kopečný [-] , M. Spěváček [-] , J. Ječmen [-] , J. Sefzig [-] , P. Pfeifer [-] (58. K. Bouše [-] ) , J. Lev [-] (66. M. Chmelíř [-] ) , J. Řapek [-] (87. L. Kouřil [-] ) , L. Brož [-] , J. Šafár [-] , M. Kužma [-] (77. B. Vašíček [-] )

Počet diváků: 68. Rozhodčí: Rubáš Jakub - HESSOVÁ Tereza, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Kovář

Expert: Martin Kalný
Tip experta: výhra hostů

Výsledek zápasu: 0:2. Hosté by se výhrou měli vrátit do aktivního boje o prvenství v soutěži. Nejednou nikterak daleko, což by jim mohlo pomoci v klidné výhře.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů