4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2019 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karel Vileta dal v zápase hattrick a řídil tak výhru domácích


Branky


38. K. Vileta , 40. J. Šafár , 80. K. Vileta , 87. K. Vileta - 30. M. Kubica , 88. F. Němec
12

Vítězství Rokycan v tomto zápase a zároveň zaváhání Holýšova vyneslo Rokycanům prvním místo v tabulce. Utkání se odehrálo za pěkného počasí na půdě FC Rokycan před 150 diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meclov neudržel 1 brankový náskok.

Utkání bylo hned ze začátku vyrovnaný. Na první branku si diváci museli počkat až do 30 min. Hráči Meclova dokázali využít hrubé chyby domácích obránců, kdy vystihli přihrávku a následoval únik na branku domácích. Tento nájezd v klidu proměnil Martin Kubica 0:1. Po přidání obrátek domácích vytvořili na hosty velký tlak a spoustu závarů v pokutovým území soupeře. Čož vyústilo ve dvě rychlé branky a otočení stavu utkání. Nejdříve se ve 38 min. trefil Karel Vileta 1:1 a dvě minuty později Josef Šafář 2:1 obě branky padly pro brejkových situacích.

 

Zbylé branky padly až v závěru

V druhém poločase jsme mohli vidět opět velmi vyrovnané utkání, kdy ani jeden z týmu nedokázal dotáhnout své akce až do konce. Větší klid na kopačky domácích vnesl svou druhou brankou v zápase Karel Vileta, který se dokázal prosadit v 80. min. 3:1. To však nebylo všechno, co tento hráč předvedl v tomto zápase. V 87 min. se dostal míč opět na jeho kopačky a přesným zakončením dovršil svůj hattrick v zápase. 4:1. O minutu později se prosadil Josef Němec, který upravil konečný stav utkání na 4:2.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Josef Aubrecht (Trenér): Těžký soupeř. V poli hosté minimálně vyrovnaní, ale my byli střelecky produktivnější. jsem šťastný za 3 body, nasazení bojovnost u kluků maximální, trochu déle na můj vkus nám trvala přípravná fáze hry, potřebovali jsme zrychlit přechod do útoku, když jsme to dokázali dostávali jsme se do šancí,




Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Sefzig [-] , K. Vileta [-] (87. L. Kouřil [-] ) , J. Klír [-] , J. Ječmen [-] , M. Kužma [-] (61. K. Bouše [-] ) , P. Pfeifer [-] (83. B. Vašíček [-] ) , L. Brož [-] , J. Šafár [-] (78. J. Lev [-] ) , V. Kopečný [-] (54. O. Lang [-] ) , M. Spěváček [-]

TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - F. Němec [-] , T. Ratner [-] , J. Čižikov [-] , M. Kubík [-] , J. Klíma [-] , O. Jireček [-] , J. Pačesný [-] (77. R. Kopperberg [-] ) , V. Kafka [-] , J. Tolar [-] , M. Kubica [-] (69. M. Nidl [-] )

ŽK: 50. M. Spěváček , 65. L. Brož , 90. J. Sefzig - 49. O. Jireček , 72. V. Kafka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šlajs Jakub - KŘÍŽ Lukáš, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Kovář

Expert: Josef Aubrecht
Tip experta: výhra domácích

Doufám ve vítězství, ale bude to těžké, záleží v jaké sestavě nastoupíme a jaká forma potká naše střelce Pfeifra a Šafára.