2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2019 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice se zvedla ze dna tabulky


Branky


12

Úspěšný vstup do jarní části hráči Sušice potvrdili i v dalším utkání. Na domácí půdě si poradili se Starým Plzencem. Díky tomuto vítězství se Sušice zvedla ze dna tabulky a bodově dohnala Horažďovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku vstřelil Szedmák, jedna ze Sušických zimních posil

Sušice měla úšpěsný start v utkání a svůj počátečnický tlak dokázala přetavit v první branku. Nejdříve zůstal stav neměný po samostatném nájezdu Marka Budila. V 15 min. byl Jakub Szedmák už přesnější a svou pravou nohou umístil míč přesně za záda brankáře 1:0. Domácí pak pokračovali ve svém tlaku a dokázali si vytvořit spoustu brankových příležitostí. Jednu z těchto šancí dokázali proměnit, ale rozhodčí branku neuznal pro ofsajd. Do konce poločasu měl ještě jednu velkou šancil Marek Budil, ale ten našel přesně náruč hostujícího brankáře. Ve 30 min. se dokázali prosadit hosté, kdy ze své ojedinělé střele z vápna vytěžili maximum. 1:1. Trefil se Jan Kuncendörfer.

Druhý poločas se nesl v duchu neproměněných šancí

Hráči Sušice měl ve druhé polovině zápasu velkou výhodu a to počasí. Vítr jim foukal do zad dokázal držet soupeře neustále pod tlakem. Na Sušických hráčích byla vidět velké touha dovést zápas do vítězného konce. V 63 min. padla rozhodující branka. Tomáš Marek obešel protihráče na kraji hřiště a poslal do vápna přesný centr, který si našel Tomáš Klíma a ten se hlavou nemílil 2:1. Zbytek utkání jsme mohli vidět spoustu neproměněných šancí a tedy se stav utkání již neměnil.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný (Hráč): Druhý poločas se nesl v duchu neproměněných šancí Sušice a brejků hostů. Myslím, že zaslouženě bereme tři body a opouštíme poslední místo tabulky.




Sestavy


TJ Sušice
M. Brož [-] - J. Skála [-] (90. P. Hubáček [-] ) , T. Klíma [-] (90. P. Hubáček [-] ) , J. Szedmák [-] , M. Prchlík [-] , J. Skuhra [-] , M. Budil [-] (76. J. Dryk [-] ) , T. Marek [-] , M. Kalný [-] , L. Kodýdek [-] , M. Bachroň [-] (46. O. Skrbek [-] )

SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - J. Bláha [-] , T. Mašek [-] , R. Vávro [-] , J. Kuncendörfer [-] , O. Havlíček [-] (63. M. Pícka [-] ) , M. Košťál [-] , P. Menšík [-] (74. J. Will [-] ) , V. Brejcha [-] , P. Brejcha [-] , T. Pata [-] (86. A. Forejt [-] )

ŽK: 89. J. Szedmák - 40. P. Brejcha .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - RUDA Daniel, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Kovář

Expert: Josef Aubrecht
Tip experta: výhra domácích

Asi 1, ale Plzenec je nevyzpytatelný viz. výsledek 1. kola z 3:0 na 3:4.