0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2019 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Hráči z Bukovce nastoupili v 9ti hráčích


Branky


10

Velmi nepříjemného soupeře měli hned v úvodu hráči z Bukovce. Narazili na FK Holýšov, který je jeden z aspirantů na postup do vyšší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do 25 min. bylo po utkání.

Jelikož domácí nastoupili v menším počtu do zápasu, tak měli hráči z Holýšova celkem jednoduchou práci. Prvním dvoubrankovým střelcem Holýšova je Václav Šperl, který se dokázal prosadit v 16 min. 0:1 a hned v 18. min. 0:2 Ve 25 min. již bylo po zápase. Třetí branku hostů vstřelil David Zavadil a upravil tak na konečné skóre 0:3.

V druhém poločase se stav již neměnil

Drtivý tlak stále pokračoval, ale ke vstřelení branky to nevedlo. Proto stav utkání zůstal 0:3 pro Holýšov, který se tak dostal na první příčku plzeňské 1.A třídy.



Ohlasy k zápasu



FK Holýšov
Štěpán Hirschl: Ostuda 1A třídy. Tento zápas nudil každého z přítomných. Velmi dobrý výkon v zápase podal Miroslav Černohorský



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
P. Řezáč [-] - J. Šimr [-] , P. Smíšek [-] , V. Červený [-] - L. Bernard [-] , L. Chvojka [-] , J. Nový [-] , J. Chvojka [-] - M. Žemlička [-] , F. Vraštil [-] - M. Bernard [-]

FK Holýšov
Š. Bacík [-] - P. Trhlík [-] , D. Šobr [-] , R. Kraus [-] , D. Zavadil [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , J. Vítek [-] (46. M. Vachtl [-] ) , R. Baxa [-] , J. Vnouček [-] (46. P. Smetana [-] )

ŽK: 85. M. Bernard .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: Hamouz Jakub - KAŠPAR Zdeněk, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích