Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

3.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

2.0

Zázemí

5.0

Zápas na jaře neporažených týmů ovládly domácí Cehnice


Branky


29

Potkaly se na jaře neporažené týmy. Diváci spíše favorizovali Cehnice, protože umí na domácím hřišti sbírat body. Nakonec tomu tak bylo. Stachy opět dohrávaly v deseti, čehož využil V. Debnár a vstřelil vítěznou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil smírně 1:1

Od první minuty bylo vidět, že Cehnice chtějí jít jednoznačně za vítězstvím. Domácí se snažili o kombinaci, do vápna létaly centry, ale k pořádnému zakončení se v úvodních 10 minutách nedostali. V 15. minutě si na centr z pravé strany naběhl Debnár a ve složité situaci míč hlavou usměrňoval na bránu, ale trefil pouze břevno hostující branky.

Stachy měli jednoduchou taktiku hrát na dva vysunuté útočníky dlouhé balóny a z jednoho nákopu se po ojedinělé šanci dokázali i prosadit. Hostující útočník Pavel Záleský si našel po dlouhém výkopu hostujícího gólmana R. Šebánka míč v domácím vápně a nenápadnou střelou zakončil přesně k tyči. Cehnická obrana i s brankářem pouze přihlíželi této povedené akci.

Avšak tento moment domácí celek nepoložil. Snažili se dál o aktivní hru, a především krajní záložníci Turek a Šebesta dělali velký vítr v hostující obraně. Snažili se pomoci si dlouhými auty Marka Martínka, ale vždy domácím chybělo pár centimetrů, aby dostali do branky. Ve 30. minutě pak po dalším centru do vápna byl jednoznačně držen Krejsa a sám nařízenou penaltu o tyč proměnil. Po této brance domácí stále pokračovali v nátlakové hře a snažili se donutit hosty k chybám. Měli pár střel, ale hostující brankář chytal velice dobře – ukázal, že je ve formě.

Do velké příležitosti se ve 38. minutě dostal Turek po přiťuknutí z hranice vápna a postupoval ze strany sám na brankáře Šebánka, ten mu dobrým vyběhnutím šanci překazil a střelu vyrazil. Po faulu na Ondru Martínka pak zahrával v 41. minutě Krejsa trestný kop. Jeho umístěnou střelu však hostující brankář opět vyrazil. Velmi aktivní byl Debnár s Vaňkem v útoku a ve 43. minutě vybojoval Vaněk míč, obhodil si stopera a z hranice vápna zkoušel překonat hostujícího brankáře, jeho střela levou nohou neměla dostatečnou přesnost a hostující brankář si připsal další úspěšný zákrok. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Hosté v deseti inkasovali vítěznou branku

Hned na začátku druhé půle zahrával Debnár rohový kop a našel krásně hlavu Krejsy, ten nezopakoval týden starou souhru a trefil pouze břevno hostující branky. Hosté se snažili o jednoduchou hru, se kterou si ale povětšinou obrana domácích věděla rady. Domácí vyhrávali hlavičkové souboje, a i když se jim ne vždy dařilo veprostřed hřiště míč získat, v osobních soubojích obstáli. V 67. minutě byl po druhé žluté kartě po nevybíravém komentáři k výkonu rozhodčího vyloučen hostující kapitán a Cehnice hned za 2 minuty přesilovku využily. Na další povedený dlouhý aut Marka Martínka si naběhl Debnár a z blízka nedal hostujícímu brankáři šanci.

Od vyloučení už to nebyl příliš pohledný fotbal. Cehnice si byly vědomi toho, že už zápas nesmí za žádnou cenu pustit, podvědomě zalezly a čekaly, co Stachy vymyslí. Domácí ještě měli několik šancí, kdy střídající Prokeš několikrát dobře centroval a jednou dokonce zakončoval z hranice vápna, ale jeho střela neměla potřebnou razanci. Ke konci zápasu měl ještě šanci Krejsa z rohového kopu, ale slabou hlavičkou nepotrestal laxnost hostů a následně opět po rohu se pokoušel Prokeš dostat balón na zadní tyči do brány, ale s brankářem přehodil i branku. Zápas skončil těsnou výhrou domácího celku.

 

Zdroj: Sokol Cehnice

mírně upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: V sobotu k nám přijel celek ze Stach, který na jaře měl docela slušnou formu a odpoutal se z posledního místa. My jsme věděli, že musíme potvrdit naše výsledkově úspěšné zápasy, abychom se stále udrželi v dostatečném odstupu od spodních příček. To se splnilo. Máme tak ze 4 jarních zápasů 10 bodů a dobrou formu bychom chtěli potvrdit hned v dalším zápase proti Prachaticím, které ale také potřebují už nutně bodovat, aby se vyhnuli záchranářským pracím.




Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Šebesta [-] (63. J. Prokeš [-] ) , R. Frčka [-] , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] , V. Debnár [-] (90. P. Pletka [-] ) , V. Turek [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - D. Pek [-] (67. L. Heidenreich [-] ) , V. Lukeš [-] , P. Záleský [-] , F. Švarc [-] (63. D. Demeter [-] ) , J. Pešl [-] , D. Červený [-] , A. Klose [-] , Z. Kluibr [-] (46. L. Hovorka [-] ) , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 67. R. Frčka - 29. A. Klose , 41. J. Pešl , 65. L. Hovorka , 71. V. Lukeš , 87. P. Záleský . ČK: 67. J. Pešl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 4. 2019 19:35
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tomáš Štveráček

Expert: Josef Diviš
Tip experta: výhra domácích

Stachy v minulém kole překvapily výhrou nad Vacovem a určitě budou chtít bodovat dál, ale Cehnice na domácím hřišti umí a myslím si, že si připíší velmi důležité body.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích