Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:2
(2:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Hradec prvním sestoupivším týmem!


0

Domácí Radkovice byli tím posledním hřebíčkem do rakve Hradce, který po prohře 4:2 již má jisté sestupové poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Radkovice měli na začátku utkání výraznou převahu. V 11. minutě se nejprve prosadil záložník Martin Hohlberger, o pouhé 4 minuty později ho následoval svou brankou Marek Oulík. Jenže po těchto brankách domácí možná i trochu vlivem parného počasí polevili a dali tak šanci Hradci. Ten během deseti minut zkorigoval utkání a brankami Michala BečvářeŠtěpána Kundraty vyrovnal stav utkání na 2:2. 

 

Ve druhém poločase měli byla evidentní snaha Hradce o alespoň udržení toho remízového výsledku. K jejich smůle ale přišla v 78. minutě branka Michala Brady, která situaci do závěrečných minut hostům hodně zkomplikovala. Ti se sice snažili o vyrovnání a zisk alespoň jednoho bodu, ale nakonec se jim to nepodařilo. Naopak přišla v 84. minutě branka Harise Ahmeckovice, která tak potvrdila výhru Radkovic a sestup Hradce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Václav Heřman: Prvních 20 minut jsme měli převahu, pak kluci trochu polevili a moc se jim nechtělo bránit. Poločas měl být z naší strany jasnější, alespoň 4:0.

SK Hradec 1946
Jiří Hrdina st.: Byli jsme si vědomi toho, že pokud Střížovice vyhrají a my nebudeme bodovat, tak si podepíšeme sestup. Střížovice máme poslední zápas doma a počítali jsme s tím, že je porazíme a dotáhneme se na ně. Měli jsme na to bodovat, případně i vyhrát, ale když se nedaří, tak se nedaří. Bohužel dnes chyboval náš brankář, navíc utkání pískal nezkušený sudí, což se na něm také podepsalo.

Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - M. Oulík [-] , J. Horský [-] , M. Velich [-] , M. Březina [-] - J. Vojta [-] , M. Hohlberger [-] , M. Brada [-] , J. Janeček [-] - H. Ahmeckovic [-] , Z. Bultas [-] (46. J. Bešta [-] )

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - T. Trnka [-] (28. T. Dufek [-] ) , B. Andrle [-] , K. Kalný [-] , T. Vozabule [-] - J. Hrdina ml. [-] , P. Andrle [-] , O. Kiss [-] , Š. Kundrata [-] - M. Bečvář [-] , M. Douša [-] (54. M. Liebel [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.