Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímý souboj o první polovinu tabulky pro Žichovice!


Branky


0

Oba týmy se utkaly o osmou příčku, kterou nakonec vybojovali hosté, domácí končí desátí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecký výčet dnešního zápasu načal již v páté minutě Ion Butnaru, který se protáhl středem obrany a poprvé rozvlnil síť. Domácí se probudili po necelé půl hodině hry a stálo to za to. Čistý hattrick totiž nastřílel za dvacet minut Martin Klement a zcela tak otočil vývoj utkání. Křimice navíc ještě neproměnily pokutový kop a diváci se tak o přestávce mohli během parného odpoledne občerstvit s příjemným pocitem pohodlného vedení v zádech. 

 

 

Jenže to dlouho nevydrželo. Po hodině hry našel Pavel Bálek před poloprázdnou brankou Iona Butnaru a drama bylo na světě. Po chvilce si navíc oba hráči pozice prohodili a utkání tak začínalo prakticky od nuly. Jenže neuběhlo ani pět minut a domácím vrátil vedení Roman Voith. Pak nastalo zajímavé střídání hostů, které nakonec promluvilo do výsledku utkání. Robert Beneš střídal jmenovce Jana, ale protože není stoprocentně zdravý, šel do brány a gólman Jan Rojík do útoku. A právě on se stal Žichovickým hrdinou, když v poslední možné chvíli poslal zápas do penalt  hlavičkou.

 

Pokutové kopy již nabuzení hosté vyhráli po dvou nezdarech domácích 4:3, celkově pak utkání 5:4 a mohou se radovat z celkové osmé příčky.   

 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Petr Housar: „Hosté se ujali vedení brzy po začátku utkání, nám se podařilo skóre otočit brankami Klementa, ještě jsme neproměnili v prvním poločase pokutový kop. Hosté dokázali ve druhém poločase skóre dorovnat. A i přes další naše vedení hosté vyrovnali v samém závěru utkání. Poté jsme neuspěli v penaltovém rozstřelu.“

TJ Žichovice
Radim Šiška: „Zasloužená remíza. Domácí byli lepší v prvním poločase, kdy jsme mohli prohrávat mnohem větším rozdílem, nám naopak patřil poločas druhý.“



Sestavy


FC Křimice
J. Dušek [-] - M. Škoda [-] , M. Brousil [-] , J. Zapoměl [-] , R. Voith [-] - V. Kuneš [-] , J. Šváb [-] , P. Grambal [-] , J. Žilák [-] - M. Klement [-] , J. Malý [-] (70. F. Šváb [-] )

TJ Žichovice
J. Rojík [-] - L. Mourek [-] , M. Šinál [-] , J. Šimáček [-] , J. Beneš [-] (75. R. Beneš [-] ) - I. Butnaru [-] , M. Špírek [-] , J. Bálek [-] , R. Šiška [-] , D. Krejčí [-] - P. Bálek [-] (80. L. Stulík [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.