P. Pikl 32.
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 15:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd znovu padl, rabovaly Křimice!


Branky


32. P. Pikl - 10. A. Adam , 35. A. Adam , 65. M. Klement
0

Domácí si řádně zahrávají se svým dobrým postavením v tabulce, naopak hosté se po vítězství derou do první poloviny tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe Křimice a poměrně brzy se také dočkaly vedoucí trefy. Klement uvolnil přihrávkou za obranu Augustina Adama a ten bez problémů z hranice malého vápna překonal domácího brankáře mířenou střelou k tyči. Újezd se oklepal po zhruba půl hodině hry. Individuální akcí se prosadil Petr Pikl, který se nejprve uvolnil před vápnem a následně úspěšnou kličkou vyzrál i na gólmana. Ovšem remízový stav dlouho nevydržel. Po rohovém kopu, který Slivoně chytil, chtěl míč odhodit, ale z ruky mu vyklouzl přímo k Augustinu Adamovi. Produktivní útočník okamžitě zareagoval, prostřelil brankáře mezi nohama a udal tak konečný poločasový výsledek. 

 

Ve druhé půli se k neradosti většiny fanoušků na stadionu síť rozvlnila již pouze jednou a to ta domácí. Branka padla po kombinaci Kouhouta s Žilákem, kteří si narazili na pravé straně a druhý jmenovaný nacentroval do vápna na Martina Klementa. Ten přesnou hlavičkou do protipohybu brankáře stanovil střelecký výčet dnešního duelu. Křimice si to tak rozdají v posledním kole doma s Žichovicemi o celkovou osmou příčku, Újezd je aktuální již šestý. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Pikl: „Co k tomu říct, jsme zklamaní. Ztratili jsme domácí zápas, nyní už nevím.“

FC Křimice
Jan Šváb: „Soupeř hrál hodně agresivně a měl nebezpečné protiútoky. My jsme však dnešní zápas zvládli jak v obranné fázi, tak i v té útočné a nakonec mohl být po našich slibných šancích brankový rozdíl o něco větší.“



Sestavy


TJ Chodský Újezd
P. Slivoně [-] - M. Beneš [-] , P. Opava [-] , T. Vejvoda [-] , L. Pikl st. [-] - J. Pikl [-] , M. Trejbal [-] , L. Jílovec [-] , L. Pikl ml. [-] (35. V. Vyskočil [-] ) - A. Kurčík [-] , P. Pikl [-]

FC Křimice
J. Mudra [-] - J. Šváb [-] , P. Grambal [-] , J. Vonášek [-] , J. Zapoměl [-] - J. Volena [-] , M. Kubice [-] , J. Kohout [-] (70. V. Kuneš [-] ) , J. Žilák [-] (80. J. Malý [-] ) - M. Klement [-] , A. Adam [-] (87. M. Škoda [-] )

Místo: Horní Jadruž. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.