2:1
(1:1)
27. M. Rada
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí dali šach-mat v devadesáté minutě!


Branky


44. J. Voráč , 90. J. Voráč - 27. M. Rada
0

V dalším utkání I.A třídy přivítaly Luby na svém hřišti hosty z Křimic. Duel rozhodla devadesátá minuta, díky které domácí odrazili možné přiblížení Křimic v tabulce a sami poskočili na čtvrtou příčku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání měli domácí herní převahu a vytvářeli si i gólové příležitosti, z nichž největší měl Čížek. Nejdříve jeho střela z 20 metrů skončila na břevně, ve dvacáté minutě utekl hostující obraně, ale jeho samostatný nájezd zlikvidoval brankář hostů Mudra. A tak přišel trest. Po chvilce Kohout našel pěkným balonem za obranu Marka Radu, který poslal balón do sítě podél gólmana. Domácí pokračovali v náporu, ale nedařilo se v koncovce. Další vyložená šance, kterou měl Jerome Cole, skončila opět na břevně hostující branky. Až v závěru první půle se domácím podařilo vyrovnat, když po centru Pivoňky srovnal Jan Voráč. 

 

Také ve druhém poločasu měli domácí mírnou převahu, ale střelecky se nemohli prosadit. Když už se zdálo, že o vítězi utkání budou rozhodovat pokutové kopy, unikl po levé straně Voráč, hostující obránce jej stáhl na zem v pokutovém území a domácí dostali v devadesáté minutě výhodu pokutového kopu. Míč si postavil sám faulovaný Jan Voráč a tvrdou ranou rozhodl o vítězství domácích v poměru 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Karel Křížek: „Od začátku jsme měli převahu, měli řadu šancí, ale trápila nás koncovka.“

FC Křimice
Jan Šváb: „Nám se vydařil začátek, vedli jsme, ale jinak hrál soupeř. Měl více šancí, byli bojovnější.“



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - J. Voráč [-] , K. Křížek [-] , F. Sýkora [-] , V. Koželuh [-] - M. Vejskal [-] , J. Cole [-] (90. P. Voráček [-] ) , K. Švátora [-] (84. M. Havlovic [-] ) , V. Turner [-] - A. Čížek [-] (87. P. Sysel [-] ) , M. Pivoňka [-]

FC Křimice
J. Mudra [-] - R. Voith [-] , P. Grambal [-] , J. Vonášek [-] , M. Škoda [-] (46. M. Klement [-] ) - J. Zapoměl [-] , J. Šváb [-] , J. Volena [-] , J. Žilák [-] (46. J. Malý [-] ) - M. Rada [-] (80. V. Kuneš [-] ) , J. Kohout [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.