Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nepomuku se síť vlnila devatenáctkrát!


Branky


0

Kdo dorazil na duel týmů ze středu tabulky rozhodně neprohloupil. K vidění byla spousta branek i zajímavá zápletka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas, který se jen tak nevidí, odšpuntoval již v šesté minutě domácí Marek Baran, který využil chybu protihráče a zakončil akci dva na jednoho. Jenže vzápětí bylo srovnáno, když se krásně z voleje opřel do míče Ondřej Musil,  ten zaplul přímo pod břevno. Ve dvanácté minutě to již bylo 2:1, po rohu se prosadil hlavou Tomáš Voráček. Ale brankostroj nekončil. V šestnácté minutě byl stav znovu nerozhodný, z pokutového kopu se nemýlil Marek Špírek. Hráči následně dopřáli divákům čas vše postupně strávit, další gól totiž padl „až“ po půlhodince hry. Po rychlé akci po levé straně si centr našel Luboše Zajíce a Nepomuk opět vedl. Do třetice všeho dobrého i zlého přispěchaly Žichovice s odpovědí, když výčet divokého úvodního dějství uzavřel Ion Butnaru.      

A tam, kde první poločas skončil, ten druhý začal. Hned zkraje totiž přehodil Ion Butnaru vyběhnutého gólmana a hosté poprvé vedli. Jenže zhruba po hodině hry musel po červené kartě do sprch gólman Rojík a do branky se tak postavil Robert Beneš. Divoký zápas nakonec dospěl ke spravedlivé remíze, když v osmdesáté minutě po skrumáži před hostujcíí brankou dotlačil kulatý nesmysl na místo určení Marek Beran a stal se tak druhým dvougólovým střelcem zápasu. 

 

I v penaltách se střelcům dařilo. V první sérii se jich totiž prosadilo všech pět na obou stranách, pak ovšem Žichovice zaváhaly a domácí tak zvítězili 6:5.  



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Josef Viktora: „Viděli jsme utkání katastrofální úrovně. To nebyl fotbal, ale hokej a to jsme ještě neproměnili spoustu šancí.“

TJ Žichovice
Ladislav Stulik: „Nepomuk doma vyhrává a my jsme hráli půl hodiny s obráncem na postu gólmana. Proto bereme remízu jako výhru a hodně si toho ceníme.“



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Ticháček [-] , P. Panc [-] , T. Voráček [-] , J. Kalabza [-] - J. Vosyka [-] , M. Baran [-] , M. Švec [-] (55. P. Kalabza [-] ) , L. Zajíc [-] - Z. Šimáně [-] , M. Baran [-] (82. V. Švec [-] )

TJ Žichovice
J. Rojík [-] - L. Mourek [-] , P. Bálek [-] , J. Frýzek [-] , J. Šimáček [-] - I. Butnaru [-] , J. Bálek [-] , R. Šiška [-] , O. Musil [-] (46. J. Beneš [-] ) , R. Beneš [-] - M. Špírek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.