2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč si odváží z Chlumčan bod


Branky


27

Velmi vyrovnané a bojevné utkání, ve kterém musel rozhodnout až penaltový rozstřel. V tom byli úspěšnější domácí.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj o střed hřiště

Zápas byl od začátku bojovný a plný nepřesností, rozhodčí pouštěl tvrdou hru, mnohdy až za hranicí pravidel. Domácí měli od začátku větší nasazení a bojovnost, ale chyběla tomu fotbalová kvalita. První poločas se odehrával spíš uprostřed hřiště bez větších šancí. Po jedné na každé straně se ale urodilo. Nejprve běžel sám na bránu hostující Kazda, ale trefil pouze dobře postaveného brankáře domácích. Domácí se dostali po rohu k odraženému míči, ale jejich střela mířila těsně vedle branky.

Ve druhém poločase se diváci dočkali gölů

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první, ale domácí si postupně začali vytvářet šance a hosté si svou laxností koledovali o gól, ten skutečně přišel, v 54. minutě po chybě obrany kdy nadvakrát překonal brankáře Klika domácí Vojáček1:0. Obdržený gól hosty probudil. Hned v 60. minutě vyrovnal na 1:1 z trestného kopu Tobrman. Zbývající půlhodinu byli hosté více na balónu a vytvářeli si tlak, vážnější šance však nikoli.

Bod navíc získali domácí

Zápas musel rozhodnout penaltový rozstřel, ve kterém byli úspěšní domácí hráči.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč
Jaroslav Urbánek: "Na úterní zatím nejlepší výkon v sezóně jsme tentokrát bohužel nedokázali navázat a po slabém prvním poločase musíme s pokorou brát bod. I když byl to Karel Kazda, kdo mohl otevřít skóre poté, co běžel sám na brankáře. Ale byli to domácí, kteří několika míči za obranu byli nebezpečnější. My tentokrát nebyli tak důrazní a běhaví, na tvrdém hřišti nám často míč odskakoval od nohy. Nezachytili jsme ani úvod druhé půle a nejprve dostali břevno a pak už domácí míč dotlačili do brány. Naštěstí jsme vzápětí trestným kopem Tobrmana vyrovnali. Pak jsme i díky střídání byli lepší, ale druhý gól jsme nepřidali. Škoda prohraného penaltového rozstřelu, každý bod může hrát roli. Pozitivum je to, že po zápase to každý hledal hlavně u sebe a nevymlouval se na vše kolem, to taky nebývalo zvykem."



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] (46. R. Fryš [-] ) - T. Helus [-] (74. F. Lösch [-] ) , T. Fleissig [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] - J. Vajai [-] , D. Štolle [-] , M. Kanát [-] , M. Vojáček [-] , L. Tomášek ml. [-] - V. Dušek [-] -

TJ Zruč
V. Klik [-] - P. Korous [-] , M. Pechman [-] , V. Tobrman [-] , V. Pavel [-] , T. Jelínek [-] (61. P. Hucl [-] ) , K. Kazda [-] (57. T. Valenta [-] ) , O. Mašek [-] (90. M. Fryček [-] ) , A. Král [-] , J. Kohout [-] , L. Husník [-] (81. M. Polák [-] )

ŽK: 51. M. Kanát , 58. J. Havlík , 66. L. Milota , 80. F. Lösch , 88. J. Vajai - 39. A. Král , 50. V. Pavel , 86. O. Mašek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brůha Radek - MAREK Pavel, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

František Blažek

Expert: Lukáš Tomášek ml.
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Zruč dokážeme porazit a 3 body zůstanou tady. Ale vím, že to nebude vůbec lehký zápas, protože Zruč je skvělý tým

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů