M. Dvořák 57. (p.)
P. Zagol 75.
2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice si odvážejí bod


Branky


57. M. Dvořák (p.) , 75. P. Zagol - 37. D. Harazim , 79. J. Smažík
0

Hosté vedli po první půli o jeden gól Domácí skóre otočili, ale poslední slovo patřilo hostům, kteří srovnali skóre deset minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice si z Jakubčovic odvážely nesmírně cenný bod. V úvodních dvaceti minutách se jim však musela pořádně motat hlava, protože přežili nejméně tři stoprocentní šance domácích. Hostům vlila čerstvou krev do žil až 37. minuta, kdy centroval do šestnáctky Jakub Tomíček, obránce nepochopitelně zazmatkoval a Dušan Harazim zblízka zavěsil – 0:1. 

 

Jakubčovice se střelecky trápily do 57. minuty. To se štěpánkovický Liška osudně nedomluvil s gólmanem Michalem Tomíčkem, načež fauloval a veterán Dvořák zužitkoval penaltu – 1:1. Domácí se však s remízou nechtěli spokojit, takže čtvrthodinku před závěrečným hvizdem otočili skóre. Michal Tomíček vyrazil balon smolně do dotírajícího Pavla Zagola a na světelné tabuli se objevil průběžný stav 2:1. Hosté ale neházeli flintu do žita. V 79. minutě napřáhl zpoza šestnáctky Smažík a tečovanou ranou vyrovnal na 2:2. Jakubčovice pak vrhly všechny síly do útoku, což se jim mohlo vymstít. Dušan Harazim ovšem neseřídil mířidla a Kožušník pak při nadějném přečíslení sobecky pálil, i když by bylo mnohem vhodnější nahrát volnému Machalovi anebo Vlastimilovi Harazimovi. Body se tedy v sobotním odpoledni dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár (asistent trenéra): Zápas byl vyrovnaný. V první půli jsme hráli hodně špatně a hosté vedli o jednu branku. Ve druhé půli jsme zatlačili a hosty nikam nepustili a postupně jsme skóre obrátili ve svůj prospěch. Sedm minut před koncem hosté vystřelili z dvaceti metrů a střela se dokutálela sotva do sítě s přispěním tyče. Remíza je zasloužená.

TJ Sokol Štěpánkovice
Jindřich Harazim, trenér Štěpánkovic: Po prvních dvaceti minutách jsme mohli prohrát třígólovým rozdílem. Domácí na nás pořádně vletěli, když nám dělaly problémy hlavně dlouhé míče do křídelních prostor. Pak už jsme naštěstí hru vyrovnali a šance se střídaly na obou stranách. Diváci sledovali nadprůměrný zápas I. A třídy. Jsme rádi, že jsme k tomu hlavně po přestávce také přispěli.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - A. Pavelka [-] (83. D. Solanský [-] ) , P. Zagol [-] , R. Šaran [-] (60. D. Staff [-] ) , T. Murin [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , J. Petr [-] , M. Dvořák [-] , Z. Sommer [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Tomíček [-] - P. Grygarčík [-] , D. Novák [-] , J. Smažík [-] , D. Tomíček [-] , R. Heider [-] , J. Dluhoš [-] (69. D. Kožušník [-] ) , J. Tomíček [-] (80. L. Kufka [-] ) , D. Harazim [-] (90. J. Machala [-] ) , M. Liška [-] , M. Grigarčík [-] (75. V. Harazim [-] )

ŽK: 27. P. Zagol , 79. A. Pavelka - 7. J. Smažík , 26. J. Tomíček , 56. M. Liška , 67. D. Harazim , 85. D. Kožušník .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - ŽÁČEK Marek, BARTOŠ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.