2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 13:00

6.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín vydřel první vítězství, Hrob se trápí


Branky


0

Umělá tráva v Krupce viděla vítězství domácího celku v poměru 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prosadil se kanonýr

Na už hodně opotřebovanou umělou trávu do Krupky, kde hraje své domácí zápasy Unčín, dorazil Hrob. Tomu se daří daleko více doma, než venku. Zatímco na vlastním trávníku vybojoval sedm bodů, venku to bylo dvakrát s debaklem (0:6 v Liběšicích a 0:5 v Bohušovicích).

 

Přesto byli hosté podle tabulky papírovým favoritem. Domácím se hrubě nepovedl start do soutěže a po pěti kolech byli s jedním bodem na posledním místě.

 

V prvním poločase padly dvě branky. Hosty dostal do vedení po čtvrt hodině hry Petr Pištora, který dal svou sedmou branku v sezóně. Ukončil tak po 195 minutách střelecké trápení Hrobu na venkovních hřištích. Ovšem Hrob se neradoval dlouho, za čtyři minuty totiž vyrovnal Martin Pajer.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Unčín.

Rozhodl Klíma

Za sedm minut po zahájení druhého poločasu padla vítězná branka, tu obstaral v 52. minutě Vít Klíma. I když měli hosté k dispozici skoro 40 minut k tomu, aby s utkáním ještě něco udělali, i díky nedisciplinovanosti se to prostě nepovedlo.

 

Unčín tak po výhře 2:1 poskočil na předposlední místo a na dno poslal Soběchleby. Hrob tak nebodoval ani ve třetím utkání v řadě a je jedenáctý.

 

V dalším kole hostí Hrob dobře hrající Bezděkov, Unčín čeká utkání na hřišti FK Litoměřicko C.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Rozhodl špatný výkon našeho mužstva. Sice jsme vedli, ale nakonec domácí utkání obrátili. Chyběla nám disciplína."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - M. Pajer [-] (88. J. Řeřicha [-] ) , K. Mach [-] , A. Jakimov [-] (50. V. Klíma [-] ) , M. Pokorný [-] (77. O. Sršeň [-] ) , M. Novotný [-] , M. Kašík [-] , M. Karvai [-] (60. V. Kratochvíl [-] ) , D. Sém [-] , M. Sém [-] , R. Černý [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - V. Tichý [-] , Z. Týma [-] , M. Vrábel [-] , O. Sedláček [-] (79. R. Jasukevič [-] ) - M. Rudolf [-] , M. Kozák [-] , P. Fencl [-] - V. Ferko [-] (58. D. Jelonek [-] ) , P. Pištora [-] , M. Brandl [-]

ŽK: 18. A. Jakimov , 24. D. Sém , 67. M. Novotný , 75. M. Pokorný - 24. M. Rudolf , 26. M. Brandl , 63. Z. Týma , 78. P. Pištora .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sejkora Pavel - OBORNÍK Jaroslav, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.